İnegöl Belediyespor Antrenörü Aksoy:

Güncelleme Tarihi:

İnegöl Belediyespor Antrenörü Aksoy:
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 15:00

- "Maliye Milli Piyango maçını kazanmamız gerekiyor"


BURSA (AA) - Erkekler Voleybol 1. Lig'de 28 Şubat Pazar günü deplasmanda Maliye Milli Piyango ile karşılaşacak İnegöl Belediyespor'un antrenörü Ali Bahadır Aksoy, bu maçı kazanmaları gerektiğini söyledi.
Turuncu-lacivertli ekip, Maliye Milli Piyango maçının hazırlıklarını Aksoy yönetiminde, İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Haberin Devamı

Aksoy, idman öncesi AA muhabirine yaptığı açıklamada, galibiyet serisine başlamak istediklerini bildirdi.

Maliye Milli Piyango maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Aksoy, şöyle konuştu:

"Sahamızda Fenerbahçe'ye karşı mağlubiyet aldık fakat muhteşem bir seyircimiz var. Bizi sonuna kadar desteklediler. O seyircinin desteğiyle maçı kazanmamız lazımdı ama olmadı. Şimdi Maliye Milli Piyango maçı hazırlıklarına başladık. Deplasman maçı. Yine kazanmak için çıkıyoruz. Maliye Milli Piyango maçını kazanmamız gerekiyor. Deplasmana puan almak için gideceğiz."

Sezonun tamamlanmasına 5 hafta kaldığını hatırlatıp, Maliye Milli Piyango maçının ardından iç sahada İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacaklarını anlatan Aksoy, "Onun ardından deplasmanda Tokat Belediye Plevnespor maçı var. Son olarak sahamızda Ziraat Bankası ve Halkbank maçını oynayıp lig etabını bitireceğiz. Lig etabını ilk 8'de bitirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!