İlk Seçim Bürosu Melikgazi İlçesinde Açıldı

Güncelleme Tarihi:

İlk Seçim Bürosu Melikgazi İlçesinde Açıldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2015 17:30

7 HAZİRAN GENEL SEÇİMLERİNE SAYILI GÜNLER KALA AK PARTİ KAYSERİ TEŞKİLATI İLK SEÇİM BÜROSUNU MELİKGAZİ İLÇESİNDE AÇTI.

7 Haziran Genel Seçimlerine sayılı günler kala Ak Parti Kayseri Teşkilatı ilk seçim bürosunu Melikgazi ilçesinde açtı.
Seçim bürosu açılışına, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, AK Parti Milletvekili Adayları Kemal Tekden, Havva Talay Çalış ve Melikgazi Kadın Kolları Başkanı Selma Kocaoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile kadın kolları katıldı.
Ya Allah Bismillah sözleri ile kurdelesi kesilerek açılan seçin bürosu, partililerin hizmetine sunuldu. Açılışta konuşan İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilk seçim bürosunu Melikgazi ilçesinden açarak başladıklarını belirterek, "bu seçim bürolarının açılması bizlere ayrı bir heyecan veriyor. Bu seçim büromuzun açılışı hayırlara vesile olur inşallah" dedi
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, yapılacak olan seçimlerin şehrimize, ülkemize ve insanlığa hayırlar getirmesi temennisi dileği ile sözlerine başlayarak, "Kemeraltı mahallemizde açılan AK partimizin seçim bürosunun açılışının hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah yapılacak olan çalışmalarda bir başlangıç olması, milletin hem beklentisine cevap vermesi, hem de hayırlı hizmetlere vesile olması temennisi ile hayırlı uğurlu olsun diliyorum" şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!