İlham Perileri müzede buluştu

Güncelleme Tarihi:

İlham Perileri müzede buluştu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2016 18:35

Dünyanın en büyük satranç müzelerinden biri olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Gökyay Vakfı Satranç Müzesi’nde, ‘İlham Perileri’nin hikayeleri paylaşıldı.

Haberin Devamı

Müze, her yıl Ankara Kalesi’ndeki bir müzede düzenlenen TEDxAnkaraCitadel’in bu yılki ‘İlham Kaynağı/Muse’ temalı etkinliğine ev sahipliği yaptı. İlham verici, yaratıcı, yenilikçi fikirleri ve öyküleri buluşturan etkinlik, yüksek katılımla ve çok yoğun ilgiyle gerçekleşti. Altındağ Belediyesi Başkanı Veysel Tiryaki’nin açılış konuşmasını yaptığı etkinlik gün boyu sürdü. 

HAYAT ÖYKÜLERİNİ PAYLAŞTILAR

İşadamı Faruk Eczacıbaşı, Besteci Can Atilla, Diplomat Mustafa Osman Turan, Master Şef Zeki Açıköz, Sosyal Girişimci Tighereda Kulessa, Küçük Mucitler Üst-Zem Çocukları, canlı performansla Piyanist, Besteci ve Aranjör Janusz Szprot ve Dolce Vocal grubu, Yoga Eğitmeni Seda Özsoy, Sanat Direktörü Derya Bigalı, Akademisyen Hüseyin Vural, Akademisyen Refik Toksöz, Teknoloji Gönüllüsü Mete Çakmakcı, Göz Hastalıkları ve Göz Nörolojisi Uzmanı Pınar Aydın O’Dwyer ve Fotoğrafçı Melih Özbek, yaşamlarında ilham kaynağı oluşturan fikirler ve ilginç hayat öyküleri paylaştılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!