Yazılımcılar için CodeCamp başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Yazılımcılar için CodeCamp başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2014 13:09

CodeCampIstanbul, tecrübesini arttırmak isteyen yazılımcılara kapılarını açıyor. Monitise (eski adıyla Pozitron) tarafından yaz aylarında ücretsiz olarak düzenlenecek programda 10 gün boyunca yoğun yazılım eğitiminin yanı sıra uygulamalı atölye çalışmaları da yapılması planlanıyor.

Haberin Devamı

Eğitmenler arasında Monitise MEA CTO’su Mete Balcı, Monitise MEA Yazılım Geliştirme Direktörü Hale Yaman ve uzman Monitise MEA yazılımcıları yer alacak.

Konferans formatında düzenlenecek ilk hafta sonunda Android yazılımının incelikleri, mobil tasarım ve test yöntemlerinin temelleri anlatılacak. Konferansın ardından yapılacak yazılım atölyeleri içinse başvurular arasından seçilecek 12 yazılımcı CodeCampIstanbul’a kabul edilecek. CodeCampIstanbul sonunda her katılımcı ortaya bir uygulama çıkaracak. Programın sonunda katılımcılar, yazdıkları uygulamaların demolarını gösterme şansı bulacak. Etkinlik sonunda CodeCamp Istanbul atölyelerinde fikirleri ve kod yazma becerileriyle öne çıkan katılımcılar, Monitise MEA’da staj yapmak ve deneme süresi ardından iş teklifi almak için aday olacak. Son başvuru tarihi 31 Mayıs. Bilgi için: www.codecampistanbul.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!