Sürdürülebilirlik Yönetimi Sertifika Programı başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Sürdürülebilirlik Yönetimi Sertifika Programı başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2014 11:42

İş Dünyası ve Sürdürülebilir Kalkınma Derneği (SKD) ve Koç Üniversitesi Sürdürülebilirlik Yönetimi Sertifika Programı’nı başlatıyor.

Haberin Devamı

Sertifika programı ile ilgili işbirliği anlaşması, SKD Başkanı Galya Frayman Molinas ile Koç Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Umran S. İnan tarafından imzalandı. Kasım 2014’te başlayacak olan program 4 hafta sürecek ve 40 saatten oluşacak. Programı tamamlayanlar sertifika almaya hak kazanacak.

Sürdürülebilirlikle ilgili teorik bilginin yanı sıra şirket içi uygulamaya yönelik yöntemler ve iyi uygulamaların da yer alacağı programda Sürdürülebilirlikte Küresel Trendler ve Sürdürülebilir Ekonomi; Sürdürülebilir Kalkınmanın Geniş Boyutları ve Önemi; Uluslararası Anlaşmalar; gibi eğitim başlıkları yer alıyor. Programda ayrıca, iş dünyasından liderler, sürdürülebilirliği stratejilerine nasıl entegre ettiklerini katılımcılarla paylaşacaklar. Programa kayıt olmak için, üniversite mezunu olmak, tamamı İngilizce olan programı takip edebilecek seviyede İngilizce bilmek gerekiyor. Bilgi için: 0 212 338 18 50

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!