İş hayatındaki rekabet koşu parkuruna taşındı

Güncelleme Tarihi:

İş hayatındaki rekabet koşu parkuruna taşındı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2014 11:38

Şirket çalışanlarından oluşan koşu takımlarına, ekip olarak hareket etmenin keyifli ve eğlenceli yönünü yaşatmayı hedefleyen 4. Vodafone Istanbul Champions Running koşusu, 21 Eylül Pazar günü Caddebostan Sahili’nde yapıldı.

Haberin Devamı

Büyük ve orta ölçekli 50’yi aşkın şirketten bini aşkın çalışanın katıldığı yarışta, parkuru en kısa sürede tamamlayan Arçelik takımı şampiyon oldu. Alarko Holding’den Ozan Demir en hızlı erkek sporcu, Amerikan Hastanesi’nden Ezgi Aydoğan ise en hızlı kadın sporcu unvanını elde etti. Şampiyon olan takım ve sporculara ödül olarak Samsung Galaxy Tab 4 sunuldu.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, 4. Vodafone Istanbul Champions Running koşusu hakkında şunları söyledi: “Günümüzde, özellikle plaza çalışanları, iş yaşamının yoğun temposu nedeniyle tıpkı bir maraton koşucusu gibi her gün bir koşturma içinde bulunuyor. İş hayatındaki dostane rekabetin koşu parkuruna taşındığı ve katılımcıların ekip ruhuyla koşmanın tadını çıkardığı bu etkinlikte, iş dünyasından binlerce profesyoneli ağırladık. Bir anlamda, iş hayatının koşuşturmasına, koşmanın en keyifli haliyle mola verdik.”

Her plaza çalışanı bir sporcudur
Istanbul Champions tarafından “Her plaza çalışanı bir sporcudur” sloganıyla düzenlenen ve ilk kez Mayıs 2013’te koşulan maraton, şirket çalışanlarından oluşan koşu takımlarına ekip olarak hareket etmenin keyifli ve eğlenceli yönünü yaşatmayı hedefliyor. Benzer profildeki şirketleri bir araya getiren yarışta, en az 5, en fazla 20 kişilik koşu takımları, profesyonel hayattaki rekabeti koşu parkuruna taşıyor. Şirketinin koşu takımı olmayan çalışanlar ise ferdi olarak yarışa katılabiliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!