ING Bank Yöneticileri çaycı, baloncu, taksici oldu

Güncelleme Tarihi:

ING Bank Yöneticileri çaycı, baloncu, taksici oldu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2014 11:38

Turuncu Cumartesi projesi ile ING Bank çalışanları, Cumartesi günleri mevcut ve potansiyel müşterileriyle vapurda, parkta, kafe ve restoranlarda bir araya geliyor.

Haberin Devamı

Projenin ilk uygulamasında, ING Bank’ın genel müdür yardımcıları, bölge ve şube yöneticileri, banka sınırlarının dışında, tüketicilerin karşısına taksici, çaycı, garson ve baloncu olarak çıktı. Projenin ilk uygulamasına ING Bank Genel Müdür Yardımcıları ve üst düzey yöneticileri katıldı.

ING Bank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Barbaros Uygun taksici, ING Bank İnsan Kaynakları ve İletişim Genel Müdür Yardımcısı Seçil Refik baloncu, ING Bank KOBİ Bankacılığı ve Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Erdoğan Yılmaz vapurda çaycı olarak tüketicilerin karşısına çıktı. Ayrıca İstanbul Anadolu 2 Bölge Müdürü Cüneyt Şevli, Bireysel Bankacılık Pazarlama Direktörü Müjdat Orcan, Trabzon Akçaabat Şube Müdürü Abdülhalik Şentürk, Konut ve Taşıt Finansmanı Müdürü Emre Güngör, Giresun Şube Müdürü Sedef Özdemir yine farklı mesleklerde tüketicilerle buluştu.

Samimi bir ortamda müşterilerle buluşan yöneticiler, onlardan gelen soru ve görüşleri dinleme fırsatı buldu. İlki İstanbul’da düzenlenen Turuncu Cumartesi etkinliğinin önümüzdeki dönemde, farklı ING Bank çalışanlarının katılımıyla her ilde yapılması planlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!