Borusan çalışanları dinliyor

Güncelleme Tarihi:

Borusan çalışanları dinliyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2015 09:06

Borusan Mannesmann, 2012 yılında hayata geçirdiği “Bir Fikrim Var” sistemiyle, hem çalışanlarını dinliyor hem de onları karar süreçlerine dahil ediyor.

Haberin Devamı

“Her şey ben’le başlar!” projesi ile de çalışanlarının kişisel gelişimine katkıda bulunmak adına onları çeşitli eğitimlerden geçiriyor.

Borusan Mannesmann çalışanları “Bir Fikrim Var” sistemi sayesinde şirket içindeki istedikleri tüm süreçlerle (üretim, insan kaynakları, pazarlama vb.) ilgili önerilerini ilgili yöneticiye ulaştırabiliyorlar. ‘Bir Fikrim Var’ projesi kapsamında da yıllık ortalama 4.500 önerinin 2.700’ünü hayata geçiriyor, çalışanlar sene sonunda topladıkları öneri puanların karşılığını prim olarak alıyor.

“Her şey ben’le başlar!” projesi ile 2015 yılının ilk 6 ayında yapılan eğitim programlarıyla fabrikalarında görev alan 680 çalışanı toplamda 7.541 saatlik eğitimden geçirdi. Baltaş Eğitim ve Danışmanlık şirketiyle birlikte kurguladığı gelişim programı doğrultusunda çalışanlar, iletişim becerilerini artıracak, etkin çalışma alışkanlıkları kazanacakları ve üstlendikleri işlerde başarılı olmalarına yardımcı olacak konularda eğitimler aldılar. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!