Aylık 25.000 TL maaşla 1.000 yeni istihdam

Güncelleme Tarihi:

Aylık 25.000 TL maaşla 1.000 yeni istihdam
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2015 11:13

İSTANBUL’da ya da Anadolu’da herhangi bir yerde oturup Amerika’da bir büyük şirkette çalışmaya ne dersiniz?

Haberin Devamı

Bu teklifi şöyle de dile getirebiliriz. Amerika’dan kazanıp Türkiye’de yaşayacaksınız... ABD merkezli Crossover şirketinin dünya genelinde uyguladığı sistem artık Türklere de fırsat sunmaya hazırlanıyor.

Hizmet verdiği şirketler adına uzaktan çalışacak yetenekler bulan ve şu anda Türkiye’den de 22 kişiyi çalıştıran Crossover, önümüzdeki iki yılda Türkiye’den 1.000 yeteneği farklı pozisyonlarda istihdam etmeyi planlıyor. Şirket, Türkiye’deki yetişmiş insan kaynağını kendi sistemi üzerinden uzaktan yöneterek küresel ölçekli bilişim teknolojisi projelerinde kullanmayı hedefliyor.

Crossover’daki iş fırsatlarına şirketin internet sitesinden ulaşılabiliyor. Burada, yazılım mühendisliği, idari yönetici ya da web tasarım alanlarındaki açık pozisyonlar görülebiliyor. Pozisyonlarda detaylı olarak belirtilen yetkinliklere uygun olduğunu düşünen adaylar, örneğin yıllık 100.000 dolar maaşlı ‘Finansal Planlama ve Analiz Direktörü’ pozisyonuna, bu site aracılığıyla başvurulabiliyor. Başvuruları değerlendiren Crossover, yine online olarak yaptığı görüşmeler ve testlerle adayların yetkinliklerini ölçüyor ve seçilen aday ilgili şirket adına uzaktan çalışmaya başlıyor.

Yüzde 100 uzaktan çalışma modeli 

Haberin Devamı

Crossover, yetenekli insan kaynağının uzaktan çalışabilmesine olanak sağlayan WorkSmart adını verdikleri bir yazılıma sahip. Worksmart, kişilerin iş verimliliğini arttırırken takım arkadaşları arasındaki mesafe sorununu ortadan kaldırarak kişinin yaşadığı yeri değiştirmeden gelir elde etmesini sağlıyor. Çalışanların anlık performanslarının ölçülmesini ve işverene serbest çalışma saatlerinin tüm detaylarıyla raporlanmasını mümkün kılan WorkSmart, bu sayede kişilere Türkiye’nin herhangi bir yerinden Amerika’daki bir teknoloji şirketinde yönetici olarak çalışabilme imkanını kazandırıyor.

Şirketin CEO’su Andy Tryba, amaçlarının hizmet verdikleri şirketlerin sadece bulundukları bölgedeki değil, tüm dünyadaki yeteneklerle çalışmalarını sağlamak olduğunu söylüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!