Hülya Aksoy'dan kadınlara tavsiyeler

Güncelleme Tarihi:

Hülya Aksoydan kadınlara tavsiyeler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2018 16:01

Hülya Aksoy'dan kadınlara tavsiyeler

Haberin Devamı

Uğur AYDIN/İZMİT(Kocaeli), (DHA) - KOCAELİ Valisi Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy, 'Kocaeli Kadın Sağlığı Eğitim Projesi' kapsamında, Kartepe Karatepe köyünde kadınlarla bir araya geldi. Kadının ailenin temel direğini olduğunu belirten Hülya Aksoy, "Kadın olmasa ailenin birliği, bütünlüğünün sağlanması zor olur. Dolayısıyla kadın sağlıklı olacak ki daha rahat ve özverili olabilsin. Kendinizi ihmal etmeyin" diyerek tavsiyede bulundu.

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'un eşi Hülya Aksoy'un koordinatörlüğünde yürütülen 'Kocaeli Kadın Sağlığı Eğitim Projesi' kapsamında Kartepe Karetepe Köyü Konağı'nde kadınlara eğitim verildi. Toplantıda konuşan Hülya Aksoy, Kocaeli'de ilk defa bir köyde projenin gerçekleştiğini ifade ederek, "Valilik olarak bir kadın sağlığı eğitim projesi başlattık. Burada kadınlarımızı kendi sağlıkları konusunda bilgilendirmek, bilinçlendirmek ve bunun yanında başka konulara da değinmek istiyoruz. Bunları elbette biliyorsunuz ama bizlerde hatırlatmak ve farkındalık yaratmak istiyoruz. Özellikle projemizin ana teması olan meme kanseri de doktorlarımızın söylediklerine göre her ay her kadın kendi kendine düzenli olarak evde kendi muayenesini yaparsa iyi olmaktadır" dedi.

Hülya Aksoy kadının ailenin temel direği olduğunu vurgulayarak, "Biz kadınlar kendimizi biraz ihmal ederiz. Aslında kadın ailenin temel direğidir. Kadın olmasa ailenin birliği, bütünlüğü sağlanması zor olur. Dolayısıyla kadın sağlıklı olacak ki daha rahat ve özverili olabilsin. Sizlerden ricam; burada dinledikleriniz burada kalmasın, evlerinizde uygulayın, etrafınızda bilmeyen kadınlarımız varsa onlarla da paylaşın ve kendinizi ihmal etmeyin" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!