Hintli güzel hayran kaldı

Güncelleme Tarihi:

Hintli güzel hayran kaldı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2007 00:00

Dünya Turizm Güzellik Yarışması’nda World Wella Paris güzeli seçilen Hintli Sharma, ülkesine dönmeden önce, başkenti gezdi.

GEÇTİĞİMİZ günlerde Antalya’da düzenlenen Dünya Turizm Güzellik Yarışması’nda dereceye giren Hintli Gulshan Sharma, yarışmanın ardından soluğu başkentte aldı.

TÜRK İNSANI SICAK KANLI

Başkentin ikliminin çok soğuk olduğunu söyleyen güzel, Türk insanını ise çok sıcak kanlı olarak belirtti. İki gün kaldığı Ankara’da tarihi mekanları gezme fırsatı bulan Sharma, özellikle Ulus ve Ankara Kalesi civarına hayran kaldığını dile getirdi. Hindistan’da bir Türk arkadaşının kendisine Türkiye’yi anlattığını söyleyen Sharma, "Hep Türkiye’yi görmek istemişimdir. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum, ileride tekrar gelmek istiyorum" dedi. 24 yaşında olan Sharma altı yıldır modellik ve oyunculuk yapıyor. Hintli güzel, Hollywood’dan sonra sinema endüstrisinin en büyük merkezi olan Bollywood’da çeşitli filmlerde rol aldığını da sözlerine ekledi.

15 ödül kazanmış

Sharma, 2002 yılında rol aldığı "Blanik Call" filmiyle "En iyi kadın oyuncu" ödülüne layık görülmüş. Ülkesinde en iyi ses, en iyi tiyatro oyuncusu gibi çeşitli dallarda 15 ayrı ödül kazandığını söyleyen Sharma, hayalinin Hollywood’a gitmek olduğunu dile getirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!