GeriSeyahat Hem bowling oyna hem yemek ye
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Hem bowling oyna hem yemek ye

Hem bowling oyna hem yemek ye

150 kişilik kapasitesi bulunan Rainbowl Restaurant, İtalyan, Amerikan ve Türk mutfaklarından seçmeler sunuyor. Lokantanın en seçkin yemeklerinden birisi Yoğurtlu Kebap.

Bunun yanında üç kat kızarmış tost ekmeği içerisinde dana janbon, kaşar peyniri, haşlanmış tavuk, yumurta salatası, domates ve patates kızartması bulunan özel Raınbowl soslu sandviç, müşterilerin sevdikleri arasında. Rainbowl Restaurant içinde 14 bowling hattı, solarium, 6 bilardo masası, langırt ve dart oyunları bulunan büyük bir mekan. Müşteriler yemek yerken dev ekranda televizyon seyredebiliyor ya da barda istediği içkiyi içebiliyor. Buradaki bowling kompleksinin toplam 10 bin üyesi var. Family Card sahibi olan bu kişiler düzenlenen bir çok kampanyadan yararlanabiliyor. Kompleksin web sayfası www.rainbowl.com.

Eğlence merkezinde ilginç kampanyalar var. Örneğin her pazartesi günü bowlıng kısmında yüzde 50'ye varan indirim yapılıyor. Çarşamba günleri ise bayanlara özel indirim var. Komplekste tüm sektörlerin katıldığı turnuvalar da düzenleniyor. Ayrıca ferdi ve çiftler takım ligleri kurulmuş durumda.

Dev otoparklı alışveriş merkezi

Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde bulunan Carrefour-SA rahat bir alışveriş ortamı, ücretsiz otopark hizmeti sunuyor. Alışveriş merkezi 100 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulmuş. Bunun 9 bin 100 metrekarelik alanında hipermarket yer alıyor. Mağaza dışında 2519 araç kapasiteli iki katlı otopark var. Komplekste hipermarket dışında 5'i büyük toplam toplam 95 mağaza mevcut. 280 personel, 52 kasiyer bulunan mağazada Carrefour kartı bulunanlara özel ürünlerde indirim uygulanıyor.

Suriyeli ressamın sergisi

Bursa Devlet Güzel Sanatlar Galerisi'nde 28 Ocak Pazartesi günü Suriyeli ressam Mouhammed Ali Khalife yağlıboya resim sergisini açacak. Sanatçı bugüne kadar 10 kişisel, 65 karma sergi açtı. Sanatçının Fransa, Çin, Türkiye, Brezilya, Mısır, Suudi Arabistan ve Lübnan'da çalıştığı belirtiliyor.

Haftanın alışveriş fırsatları

Ayakkabı Dünyası: Ayakkabı Dünyası mağazalarında yüzde 50'ye varan indirim kampanyası devam ediyor.

Ariston: Ariston yeni yıla yüzde 25 indirim ile başladı. Kampanya Ocak sonuna kadar geçerli.

Vestel: Bir Vestel ürünü alana, ikinci Vestel yüzde 80 indirimli. Kampanya 31 Ocak tarihine kadar sürecek.

Koton: Koton'da devam eden yüzde 25 indirimli fiyat üzerinden nakit veya kredi kartınızla yaptığınız tek ödemeli alışverişlerinize yüzde 25'lik bir indirim daha uygulanıyor.

Marks&Spencer: Kış sezonuna ait herşeyi yüzde 60'a varan indirimlerle bulabilirsiniz.

Superonline: Bir özel paket ile internete bağlanan Galatasaray taraftarları, abonelikleri süresince takımlarına maddi destek sağlamış olacaklar.

Pizza Hut: Pizza Hut, Türkiye çapındaki tüm restoranlarında Coca-Cola ile işbirliğine gitti. Orta veya büyük boy Çiftlik Evi Pizza alan herkese 2 büyük boy Coca-Cola hediye ediliyor. Kampanya Ocak sonuna kadar devam edecek.
False