GeriSeyahat Hediyeler kazanıp yorulunca masaj yaptırabileceksiniz
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi
Hediyeler kazanıp yorulunca masaj yaptırabileceksiniz

Hediyeler kazanıp yorulunca masaj yaptırabileceksiniz

Fuar alanındaki pek çok marka, ziyaretçilerin hem yorgunluklarını atması hem de çeşitli hediyeler kazanması için standlarında pek çok renkli aktiviteye yer veriyor. Markaların kendi bölümlerinde düzenledikleri yarışmalara katılan ziyaretçiler birbirinden değerli hediyeleri kazanma şansına ulaşırlarken; Sanyo ise yeni masaj robotunu ’Bütün gün yürümekten ayaklarıma kara sular indi.’ diyen otomobilseverlerin beğenisine sunuyor. İşte keyifli dakikalar yaşayarak hediye kazanabileceğiniz aktiviteler:

Fenerbahçe-Arsenal maçına bilet Autoshow Fuarı’ndaki Ford Otosan standını ziyaret eden otomobilseverleri çeşitli sürprizler bekliyor. Standı ziyaret edecek otomobil meraklıları, pek çok oyuna katılıp ödüller kazanma fırsatı yakalayacak. Özellikle ailesi ile birlikte Paris Disney Resort seyahati ve UEFA’daki temsilcimiz Fenerbahçe’nin Arsenal maçına davetiye kazanmak isteyenlerin 8’inci holde bulunan Ford standını ziyaret etmesinde yarar var.

Çocuklara trafik dersleri

Trafikte güvenlik temalı sosyal sorumluluk projesine hız kesmeden devam eden Doğuş Otomotiv, bünyesindeki Doğuş Çocuk ile fuarda yer alıyor. Daha önceki senelerde olduğu gibi bu senede kuracağı çocuk alanı ile 4-12 yaş arası küçük ziyaretçiler için hem eğitici hem de öğretici aktiviteler sunacak. Hol 1 içerisinde yer alacak olan Doğuş Çocuk standını bu sene yaklaşık 3 bin çocuğun ziyaret etmesi bekleniyor.

Formula 1 heyecanını hisset

Bu yıl ayrıca Shell, Formula 1 yarışlarında yarışan Ferrari’yi fuar boyunca sergileyecek ve düzenleyeceği Pit Stop aktivitesi ile ziyaretçilerine saniyelerle yarışmanın ve F1 aracını tam anlamıyla hissetmenin heyecanını yaşatacak. Pit Stop aktivitesinde Ferrari aracı ile Pit Stop ortamı yaratılarak ziyaretçilerin gruplar halinde birbirleriyle yarışacağı etkinlik, her gün çeşitli saatlerde düzenlenecek. Pistlerde yarışan aracın lastik değişimi, yağ ve motor kontrolü gibi bölümlerden oluşan Pit Stop aktivitesini en hızlı tamamlayan grup, günün birincisi olacak ve sürpriz hediyeler kazanacak. Shell, fuar alanını gezerken yorulan ziyaretçiler için dizayn edilmiş Pit Stop cafelerde rahatlama ve dinlenme imkanı sunuyor. Fuar boyunca Shell standlarından edindikleri bilgilerle akaryakıt ve motor yağlarının araçlarının performansındaki rolü hakkında bilgilendirilecek olan sürücüler aynı zamanda 3’üncü holün hangar girişinde yer alacak olan Shell Kalite Kontrol Merkezi’nde ücretsiz olarak araçlarının 8 nokta bakım kontrolünü ve araçların yağ değişimlerini yaptırabilecek.

Yorgunluğu masajla atın

Kullanıcılarına "Sıfır yerçekimi" yaşatan Sanyo’nun yeni HEC-DR7700 serisi "Masaj Robotu", NASA teknolojisini kullanarak Autoshow fuarında vücudunuzun her noktasına masaj yapacak. Masaj robotu yeni geliştirilmiş mafsallı masaj başlığı, başparmak şeklinde öne doğru hareket ederek omuzlarınızı kavrıyor ve bastırarak ovuyor. Bu robotun en önemli özelliklerinden biri de ’Shiatsu’ masajı. Gün boyu vücudu taşıyan ayaklar için önemli bir masaj tekniği olan shiatsu’yle ayak bileğinden topuğa kadar geniş bir alana masajı sağlayan bu robotu Autoshow’da deneyerek fuardan rahatlamış bir şekilde ayrılabilirsiniz.
False