Hedef kayıpsız yürümek

Güncelleme Tarihi:

Hedef kayıpsız yürümek
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2016 16:56

Ankaragücü Ligin 10. haftasında deplasmanda Etimesgut Belediye ile oynayacağı derbi maçı hazırlıklarını sürdürdü.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler, 5 maçlık cezanın sona ereceği 1461 Trabzon karşılaşmasında buluşacağı taraftarının önüne lider çıkma hedefini gerçekleştirebilmek için, kayıp yaşamadan yoluna devam etmeyi amaçlıyor. Teknik Direktör İsmet Taşdemir, her geçen gün daha iyi oynadıklarını ve daha iyi mücadele ettiklerini belirtip, “Eyüpspor maçında bunu bir kez daha gösterdik. Son dönemde yükselişe geçen bir rakibe karşı oynayacağız. Derbi maçlarının atmosferini de düşünürsek, kolay bir maç olmayacak” dedi. Ankaragücü’nde kart cezalısı oyuncu bulunmazken, sakatlığı devam eden Hurşit Taşçı ve Mehmet Taşçı son antrenmana katılmadı. Hafif sakatlığı bulunan Enes Kubat ise takımdan ayrı koştu.

5 MAÇLIK CEZA BİTİYOR

2016-2017 sezonunda evinde ilk kez 1461 Trabzon maçında, seyircisi ile buluşacak olan Ankaragücü’nde moraller yüksek. Geçen sezon Amed Sportif Faaliyetler maçında yaşanan olayların ardından 5 maç seyircisiz oynama cezası alan Ankaragücü, Etimesgut Belediye Spor karşılaşmasından da üç puan alarak seyircisinin önüne lider çıkmanın hesabını yapıyor.

Haberin Devamı

TRİBÜNLERİN YARISI A.GÜCÜ'NE AYRILDI

Etimesgut Belediyespor yönetimi, kendi evinde oynayacağı maç için tribünlerin yarısını Ankaragücü taraftarına ayrılacağını açıkladı. 2. Lig Kırmızı Grup’taki ‘Başkent Derbisi’ öncesi dostluk mesajı veren Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, A.Gücü’nün yalnız Başkentin değil, Türkiye’nin en köklü takımlarından biri olduğunu belirterek, “A.Gücü’nü ve taraftarını Etimesgut’ta ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız. Başkentimize, dostluğumuza ve kardeşliğimize yakışır güzel bir müsabaka olacak. A.Gücü taraftarlarımızın karşılaşmayı rahat izleyebilmeleri için, protokol tribünümüzün karşısındaki kapalı tribünün tamamını kendilerine tahsis ettik” diye konuştu.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Kulüp Başkanı Hasan Kartal da A.Gücü’nün grupta liderliği kovalayan güçlü bir takım olduğuna dikkati çekerek, “Biz de şampiyonluğu hedefliyoruz. Atatürk Stadı’nda oynanacak maçta hem Etimesgut Belediyesporlu hem de Ankaragüçlü taraftarlar güzel bir maçı birlikte izleyebilecek. A.Gücü camiasını ilçemizde ağırlamaktan mutlu olacağız” dedi.

BAKMADAN GEÇME!