Hedef 5’te 5

Güncelleme Tarihi:

Hedef 5’te 5
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2015 01:23

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, ligin kader maçlarına çıkacaklarını söyledi.

Haberin Devamı

Şampiyonluk kovalayan Galatasaray ve Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatan deneyimli teknik adam, “Bize yakışan mücadeleyi vereceğiz. Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz” diye konuştu.

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, sezonun bitimine beş hafta kala rahatladıklarını belirtip, hedefi yedincilik olarak belirlediklerini söyledi.
Bakkal, Trabzonspor karşısındaki beraberliğin takımın toparlanmasını sağladığını ifade edip, şöyle konuştu:
“Son 5 haftada şampiyonluk hesapları yapan Galatasaray ve Beşiktaş ile karşılaşacağız. Kendimize yakışanı yapacağız. Futbolcular transfer dönemini düşünerek kendilerini gösterme gayretinde olacak. Kalan 5 maça da talibiz. Umarım kazanır ve hedeflediğimiz yerde sezonu tamamlarız.”
Gaziantep’te takımın çift forvet oynadığı için ilk devre aksadığını, Hleb’in oyuna girmesinin “fark kattığını” dile getiren Bakkal, şunları söyledi:
“Usta oyuncuların devreye girmesiyle farklı bir Gençlerbirliği ortaya çıkıyor. Sezon ortasında göreve başladığımız dönemde bir kaos havası vardı ve takım 22 puana sahipti. Üstelik Stancu da sakattı. Gençlerbirliği köklü kulüp, temeli sağlam. Ödemeleri zamanında yapıyor. Bu bizim işimize çok yarıyor. El Kabir’in performansı ile takım olma isteğimizle 39 puana ulaştık.”

Haberin Devamı

ROTASYON DEVAM EDECEK

Bakkal, Dusco Tosic’in Trabzonspor ile anlaşmasını olumlu karşıladıklarını belirtip, “Tosic inanılmaz bir profesyonel. Kendisini tebrik ettik. Sırp futbolcuya “gitti” gözüyle bakıyoruz. O bölgede oynayan Uğur’u daha önce Trabzonspor istedi, biz Tosic’i önerdik.
Tosic’in mevkisinde görev alabilecek kadrodaki futbolcuların da görülmesi gerekiyor. Rotasyon devam edecek. Çağrı’yı deneyeceğiz. İrfan Can’a yeterli fırsatı veriyoruz. Berat çok iyi oynuyor ama maç da kazanmamız lazım” değerlendirmesini yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!