HATSU'nun çözüm ortağı muhtarlar

Güncelleme Tarihi:

HATSUnun çözüm ortağı muhtarlar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2016 16:41

HATSU'nun çözüm ortağı muhtarlar

Haberin Devamı



HATAY Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU),  Altınözü mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği ve hizmet bilgilendirnmelerinin yapıldığı toplantıya HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü, Özel Kalem Müdürü Metin Savaş, HATSU Daire Başkanları, şube müdürleri ve Altınözülü mahalle muhtarları katılım gösterdi.

Çaparali toplantıda yaptığı konuşmada, muhtarları hizmette çözüm ortağı olarak gördüklerini ve 15 ilçede ayrım gözetmeksizin fikir alışverişinde bulunmak amacıyla her fırsatta bir araya geldiklerini ifade ederek, muhtarlara il genelinde ve Altınözü özelinde yapılan çalışmalar ile hayata geçen projeler hakkında bilgilendirmede bulundu.


Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü de, Hatay’ın her ilçesine eşit hizmet götürerek ihtiyaçlar doğrultusunda vatandaşların eksiklerini gideren ve muhtarların sesine kulak veren HATSU Genel Müdürü Mehmet Çaparali’ye teşekkür etti.

Ramazan ÇELİK/HATAY, (DHA)

(25.08.2016, FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!