Hatay'dan kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Hataydan kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2015 12:04

Haberin Devamı

HATAY (AA) - Antakya Belediyesi tarafından gençler, kadınlar ve sporculara yönelik hazırlanan ücretsiz kurs hizmeti hayata geçiyor.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, vatandaşların beden ve ruh sağlığını geliştirmek, boş zamanlarını faydalı bir şekilde geçirmelerini sağlamak, amatör spor faaliyeti gösteren sporculara destek sağlamak amacıyla Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü kurduklarını belirtti.

Alanında uzman antrenörler eşliğinde verilecek olan kurslara 8-14, 15-20 ve 20’nin üzeri yaş grupları için verileceğini kaydeden Kimyeci, şunları ifade etti:

"Kurslarımızda Muay Thai, Karate, Kick Boks, Wushu dalları yer alırken, kadınlara yönelik de haftanın belirli gün ve saatlerinde Antakya Belediyemiz tarafından belirlenen spor merkezlerinde uzman bayan öğretmenler tarafından fitness, plates, step, aerobik gibi branşlarda kurs verilecek."

Haberin Devamı

Kimyeci, Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübüne ulaşmak ve konuyla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşların belediyeye başvurması gerektiğini kaydetti.

- HATODER'den MKÜ Hastanesi'ne ziyaret

Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği (HATODER) Başkanı Burhan Kerimoğlu ve Yönetim Kurulu Sekreteri Esen Vural ile MKÜ Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevine yeni atanan Doç. Dr. Yunus Doğramacı ve Hastane Başmüdürü Hüseyin Karakulak’ı makamlarında ziyaret etti.

Kerimoğlu, ziyarette talasemi ve orak hücre anemi hastalıklarını önlemeye yönelik il genelinde yapılan çalışmalardan bahsetti.

Karakulak da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, talasemi ve orak hücre anemi hastalıklarını önlemek ve mevcut hastalara daha iyi hizmet vermek adına tıp fakültesinin imkanlarının giderek ciddi yatırımlarla arttırıldığına dikkati çekti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!