Hala hediye seçmediniz mi!

Güncelleme Tarihi:

Hala hediye seçmediniz mi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 13, 2007 00:00

Sevgilinize hala bir hediye seçemediyseniz, işte size farklı seçenekler... Aşıklar arasında genellikle, "Hediyenin ne önemi var? Önemli olan aşkımız. Bir buse yeter" gibi diyaloglar geçse de, gönülde her zaman bir hediye almak vardır.

KÜÇÜK bir hediye, onu hiç ummadığınız kadar mutlu edebilir. Fakat hediye seçerken de dikkatli olmak lazım. Mesela, kadınlar tarih boyunca fazla kiloları olduğunu söyleyip, şikayet ederler. Ama bunu siz söylediğinizde gözlerinden fışkıran alevlerden nasibinizi alırsınız. Kilosu ne olursa olsun, tutup da eşinize ya da sevgilinize bir koşu bandı veya zayıflama aleti hediye ederseniz, umduğunuzdan çok farklı bir tepkiyle karşılaşabilirsiniz. Bunun anlamı, "Aşkım, evet haklısın çok şişmanladın. Bu hediyeyle artık fazla kilolarından kurtulursun" demektir. Ki, bu hediyenin sonunda "Demek beni şişman buluyorsun. Beni beğenmediğini biliyordum zaten" gibi bir diyalog gelişecek ve siz kendinizi affettirmek için başka bir hediye alana dek devam edecektir.

İhtiyacını ve zevkini göz önüne alın

Hediye seçerken, karşı tarafın neye ihtiyaç duyduğuna önem verilmeli. Tabi bu arada ihtiyaçlarını zevkleriyle çerçevelendirmelisiniz. Tıraş makinesine ihtiyacı olduğu halde, biraz ağır abi olduğunu bildiğiniz erkek arkadaşınıza, şeker pembesi bir tıraş makinesi alırsanız, "Sen bana ne demek istiyorsun?" gibi bir soruyla karşılaşabilirsiniz.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!