Hafifliğin gücü ondan sorulur: iPad Air!

Güncelleme Tarihi:

Hafifliğin gücü ondan sorulur: iPad Air
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2014 16:31

Tablet seçiminde gün geçtikçe, teknoloji ilerledikçe kafanız karışıyor, iPad Air süper tasarımı ve kolay kullanımıyla rakiplerini geride bırakıyor!

Haberin Devamı

Süper inceliği ve şaşırtan hafifliğiyle teknolojide yol gösterici bir misyon üstlendi! Henüz tanışmamış olanların vazgeçilmezi olmakta iddialı olan iPad Air, sadece 469 gram ağırlığında! Normal iPad’den %20 daha ince olan ve bu inceliğe rağmen sağlamlığından ve dayanıklılığından taviz vermeyen iPad Air, uzay grisi ve gümüş grisi seçenekleriyle rakip tanımıyor.

Retina Ekranla Kusursuz Görüntü Kalitesi
iPad Air tablet 9.7 inçlik retina ekranıyla 3,1 milyonun üzerinde piksele sahip, fotoğraf ve videolarınızın yanı sıra bütün görselliğin kalitesini arttırıyor. A7 çip ile işlemler son derece hızlı gerçekleşirken 10 saatlik pil ömrüyle doya doya çalışma, eğlenme, okuma, izleme fırsatı sunuyor.

Uygulamalarla Zengin iPad Air!
iPad teknolojisi ve retina ekranına özel olarak iPad için tasarlanan onlarca kullanışlı uygulama, App Store'da sizi bekliyor. iPad Air size zengin uygulamalarla donatılmış olarak geliyor. Bu uygulamalar sayesinde e-posta gönderebilir, görüntülü arama yapabilir, internette gönlünüzce gezinebilirsiniz. Dijital Fotoğraflarınız için, filmleriniz için, müzik keyfiniz ve sunumlarınız için süper uygulamalar da iPad Air’de sizi bekliyor.

iPad Air’ın artıları bitmiyor! MIMO özelliğine sahip 802.11n ile2 kata kadar daha hızlı Wi-Fi performansı elde edebileceğiniz iPad Air ile ultra hızlı kablosuz bağlantıya da sahip olacaksınız. Wi-Fi + Cellular modeli ise tüm dünyada hızlı bağlantılar için daha fazla ağı destekler.

iOS 7 sürümüyle kusursuz görünümün yanı sıra, kusursuz kullanımla da tanışmaya hazır olun! Denetim merkezi, AirDrop gibi özellikler, ayrıca multitasking için daha elverişli özellikler iPad Air’ı tüm rakiplerinden ayıran ve kültleşmesine neden olan sebeplerden.

Farklı depolama alanlarıyla her ihtiyaca ayrı iPad!
16 GB, 32 GB, 64 GB ve 128 GB boyutundaki depolama seçeneklerine sahip olan tabletlerden veri çokluğunuza ve kullanım alanınıza göre dilediğinizi seçebilirsiniz. Geniş bir film arşivi olan, e-kitap kütüphanesi zengin, fotoğraf sever biriyseniz yüksek depolama alanına sahip bir iPad tercih etmenizi tavsiye ederiz. Eğer internet gezintileri ve günlük işleriniz için kullanacağınız bir iPad ‘e ihtiyacınız varsa sizin için 16 GB değerinde depolama alanına sahip versiyonları da yeterli olacaktır. Yani uzun lafın kısası; fazla gigabayt demek, fazla veri demek! Depolama ihtiyaçlarınızın ne şekilde artacağını göz önünde bulundurarak seçim yapmanız daha sağlıklı olacaktır.

Tek tıkla tablet kapıda!
Tüm bu özelliklere sahip bir tablet ihtiyacınız varsa, bir tabletten daha fazlasını istiyorsanız oturduğunuz yerden tek tıkla bu işi halledebilirsiniz. iPad Air Apple tableti, uygun ödeme seçenekleri ve taksit avantajlarıyla satın almak, aynı gün kargo avantajlarından yararlanmak, mağaza mağaza dolaşmadan en hızlı şekilde ona sahip olmak isterseniz tek yapmanız gereken hepsiburada.com adresine tıklayarak ürünün siparişini vermek. Aldığınız her ürün gibi, iPad Air Apple tablet de hepsiburada.com güvencesiyle ayağınıza kadar gelir!

İlandır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!