Magazin 24 Saat- 27.07.2018

Güncelleme Tarihi:

Magazin 24 Saat- 27.07.2018
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2018 10:44

...

Haberin Devamı

KIVANÇ KESENİN AĞZINI AÇTI 

Kıvanç Tatlıtuğ otomobil tutkusu için para harcamaktan vazgeçmiyor. Son olarak Porsche 911 Carrera 4S alan oyuncu 1 milyon TL ödeme yaptı. Yeni aracıyla birlikte Tatlıtuğ’un garajında 5 otomobil ve 1 motosiklet var. 

NESLİŞAH’TAN ROMANTİK KUTLAMA 

Neslişah Düzyatan, eşi Engin Altan Düzyatan'ın doğum gününü romantik bir paylaşımla kutladı. Düzyatan, “En büyük destekçim, 3+1 olarak yeni yaşını kutluyoruz” yazdı. 

NUR YERLİTAŞ 32 KİLO VERDİ 

Son dönemde hem hayli kilo veren hem de tarz değişikliğine giden Nur Yerlitaş, önceki gün Nişantaşı’ndaydı. Mide ameliyatı olduğu iddialarını yalanlayan modacı “Uzun süredir sıkı diyetteyim. Toplam 32 kilo verdim” dedi. 

KAAN’DAN ACUN’A TAZMİNAT DAVASI 

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, 11 eserinin izinsiz kullanıldığı gerekçesiyle, MNG Yayıncılık ile Acun Medya Prodüksiyon şirketine 10 bin liralık tazminat davası açtı. 

Haberin Devamı

HADİSE’DEN YERLİTAŞ’A SERT ÇIKIŞ 

Hadise, annesinin intihara teşebbüs ettiği gece doktor tavsiyesi için aranılan modacı Nur Yerlitaş’ı yerden yere vurdu. Instagram’dan açıklama yapan Hadise kendisine “Bana teşekkür edebilirdiniz sizi ayıplıyorum” mesajı atan Yerlitaş için sert ifadeler kullandı.

BAKMADAN GEÇME!