Gündem Son 24 saat 26 Mayıs

Güncelleme Tarihi:

Gündem Son 24 saat 26 Mayıs
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2018 16:26

..

Haberin Devamı

“FAKÜLTE BAHÇELERİ SİYASİ PROPAGANDA YERİ DEĞİL”

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alaattin Duran’ın görevden ayrılmasıyla ilgili olarak “Bir fakülte bahçesinde bir partinin açıklamalarının, propaganda yapmasının doğru olmadığını düşünüyoruz” dedi. 

BAKAN İSMET YILMAZ GÖZYAŞLARINI TUTAMADI 

Sivas'ta düzenlenen iftar programına katılan Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Kudüs’te nöbet tutan son Osmanlı askeri Iğdırlı Onbaşı Hasan’ın hikâyesini anlatırken gözyaşlarını tutamadı. 

İSTANBUL YENİ HAVALİMANI’NA ÖZEL ÖNLEM

29 Ekim'de ilk etabı açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı’nda yer alan 143 yolcu köprüsünün birincisi ile sonuncusu arasındaki mesafenin Taksim-Şişli arasına denk gelen 1 km 800 metre olduğu, yolcu bilgi ekranlarında kapıya yürüme mesafesinin de gösterileceği açıklandı. 

PUTİN’DEN KRİZ UYARISI 

Haberin Devamı

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, “Küresel ekonomi, bir sarmal gibi büyüyen korumacı önlemler nedeniyle yıkıcı bir krizin içerisine düşebilir" dedi. Putin, bu durumun sistematik bir krize dönüşebileceği uyarısında bulundu.

İŞTE EZHEL’İN İLK İFADESİ

Şarkılarında uyuşturucuya özendirdiği iddiasıyla tutuklanan ünlü rapçi Ezhel’in emniyetteki ifadesinde, “Kullandığım kelimeler ve fotoğrafların suç olduğunu bilmiyordum, pişmanım” dediği öne sürüldü

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!