Gündem Son 24 saat 24 Mayıs

Güncelleme Tarihi:

Gündem Son 24 saat 24 Mayıs
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2018 16:16

..

Haberin Devamı

ERDOĞAN’DAN SÜRPRİZ “ATATÜRK HAVALİMANI” AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Cumhurbaşkanı Özel Yayını” programında seçim beyannamesinin açıklanacağını duyurdu. Erdoğan, beyannamedeki en büyük müjdenin Atatürk Havalimanı’nın yerine yapılacak dev bir millet bahçesi olduğunu söyledi. 

TUNCAY ÖZKAN’DAN KAVGA İDDİALARINA AÇIKLAMA 

CHP'nin İzmir Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Tuncay Özkan ve Genel Başkan Yardımcısı olan Bülent Tezcan'ın yumruklaştıkları iddia edildi. Özkan, “Böyle bir şey yok. Bırakın yumruklaşmayı, aramızda meselenin tek bir sözü bile olmadı” diyerek iddiayı yalanladı. 

FAİZ KARARI SONRASI DOLAR DÜŞÜŞTE

Merkez Bankası, dolar/TL'deki hızlı değer kaybının ardından dün Para Politikası Kurulu'nu (PPK) olağanüstü toplayarak geç likidite penceresi borç verme faiz oranı 300 baz puan artışla yüzde 16.5'e yükseltti. Dolar müdahalenin ardından 4.55’in altını gördü. 

Haberin Devamı

SEZONLUK İŞÇİLERE TAZMİNAT ŞARTI

Mayıs ayıyla birlikte mevsimlik işçi sezonu başladı. Sadece turizm sektöründe 300 bin dolayında mevsimlik işçi çalışıyor. Aynı işverene bağlı işyerlerinde iki veya daha fazla sezon çalışan işçiler ihbar ve kıdem tazminatı alabilir. 

YUNANİSTAN’IN SKANDAL KARARINA TEPKİ

Dışişleri Bakanlığı, Yunanistan'da Danıştay tarafından, FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sonrası bu ülkeye kaçan darbeci askere iltica hakkı verilmesini şiddetle kınadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!