Gündem 24 Saat (19.11.2018)

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat (19.11.2018)
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2018 10:29

.

Haberin Devamı

CELP VE SEVK TARİHLERİ AÇIKLANDI

Bedelli askerlik 4. celp dönemi yerleri ve sevk tarihleri açıklandı. Bedelli askerliğe ilişkin celp ve sevk tarihleri www.turkiye.gov.tr adresinden
elektronik sorgulamayla öğrenilebiliyor.

EGE DENİZİ'NDE OPERASYON

Türk Sahil Güvenlik Komutanlığı, Ege Denizi'ndeki Yumurta Ada'da mahsur kalan 40 civarındaki düzensiz göçmeni kurtarmak için operasyon başlattı. İlk aşamada aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 10 kişi kurtarıldı.

KREDİ VEREN BANKALAR İÇİN ÖNEMLİ KARAR

Tüketici Mahkemesi, satın aldıkları evler teslim edilmeyen çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren önemli bir karar verdi. Dairenin alınması için kredi veren bankayı da sorumlu tuttu. Mahkeme, tüketicinin hem müteahhite hem bankaya ödediği paranın faizi ile iadesine karar verdi.

Haberin Devamı

GUETAMALA'DA YANARDAĞ ALARMI

Yaklaşık 5 ay önce patlayan ve büyük yıkıma sebep olan Guatemala'daki Fuego Yanardağı'nın tekrar faaliyete geçtiği rapor edildi. 194 kişiye mezarolan yanardağın tekrar olası bir felakete yol açması ihtimali göz önünde bulundurularak bölgede yaşayanlar tahliye edilmeye başlandı.

ADALET BAKANLIĞI'NDAN GENELGE

Adalet Bakanlığı, çocuklara ve kadınlara yönelik cinsel dokunulmazlığa karşı işlenen suçlar ile bu kapsamda uygulanan koruma tedbirlerinin ve delil mahiyetindeki görüntülerin yazılı ve sosyal medyada sürekli yer alması nedeniyle konunun önemine ilişkin Adalet Bakanı Abdulhamit Gül imzalı genelge yayınlandığını açıkladı 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!