Gündem 24 Saat-01.03.2019

Güncelleme Tarihi:

Gündem 24 Saat-01.03.2019
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2019 10:48

.

Haberin Devamı

BAKAN SOYLU CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE YAŞADIĞI OLAYI ANLATTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yakın zamanda yaşadığı bir olayı anlatan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir ülkenin üst düzey yöneticisinin Erdoğan’a zor durumda olduğunu söylemesi üzerine 25 saat içerisinde yükte ve pahada ağır iki kargo uçağının o ülkenin başkentine iniş yaptığını söyledi.


PAKİSTAN İSLAM İŞBİRLİĞİ TEŞKİLATI TOPLANTISINI BOYKOT EDECEK

Pakistan Dışişleri Bakanı Şah Mahmud Kureşi, Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenecek olan İslam İşbirliği Teşkilatı 46. Dışişleri Bakanları Konseyi toplantısına Hindistan'ın katılımı sebebiyle katılmayacaklarını ve boykot edeceklerini duyurdu. Bakan Kureşi ayrıca esir Hintli pilotun bugün Hindistan'a teslim edileceğini söyledi.

Haberin Devamı


ANAOKULUNDA KARANLIK ODA SKANDALI

İzmir Karşıyaka'da anaokulunda görevli öğretmenin, yaramazlık yapan öğrencileri karanlık odaya kapattığı ortaya çıktı. Veliler, okul yönetimi ve öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu.

 

DÜNYAYI SARSAN KRİZ İÇİN AKILALMAZ İDDİA

Washington Examiner dergisi yazarı Philip Klein, NASA'nın bir raporundaki verilere dayandırdığı yazısında Hindistan ve Pakistan arasındaki olası bir savaşın küresel iklim değişikliğini durdurabileceğini öne süren bir yazı kaleme aldı.

 

ZİRAAT BANKASI KREDİ FAİZLERİNİ İNDİRDİ

Ziraat Bankası ihtiyaç ve konut kredilerinde faiz indirimi yaptı. Konut kredisinde 120 aya kadar faiz yüzde 1.28 oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!