Güvenlikçilere savunma eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Güvenlikçilere savunma eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2008 00:00

Mamak Belediyesi Sivil Savunma Müdürlüğü yetkilileri, güvenlik görevlilerine deprem, yangın ve ilk yardım hakkında teorik bilgiler verdi.

SİVİL Savunma Müdürlüğü yetkilileri, yaşanabilecek felaketlerin en az zararla geçiştirilmesi amacıyla deprem, yangın ve ilk yardım hakkında Mamak Belediyesi güvenlik görevlilerine teorik bilgiler verdi.

YARALANMALARDA

Eğitimler kapsamında, deprem anında yapılacaklar ve yangından korunmak için dikkat edilmesi gerekenler, yangın söndürme tüpünün kullanımı hakkında bilgiler verildi. Yaralanmalar halinde yapılması gerekenler de tek tek anlatıldı. Ekipler, daha sonra muhtemel bir yangın felaketine hazırlamak amacıyla zabıta müdürlüğü bahçesinde bir tavadaki benzin ve su dolu karışımı ateşe verdi.

GÜLER YÜZLÜ HİZMET

Güvenlik görevlileri ateşe, ellerindeki yangın tüpleri ile müdahale ettiler. Güvenlik Müdürü Atilla İlhan, "Güvenlik personelimizin daha verimli olacaklarına inandığımız için personelimizi Mamak’tan seçtik. Mamak halkını daha iyi bilen tanıyan personel ile güler yüzlü hizmet anlayışını hayata geçirdik" dedi.

Hizmetler aralıksız sürüyor

GÜVENLİK Müdürü Atilla İlhan, "Sivil Savunma Müdürlüğümüzün doğal afetler ve kazalar konusunda bilinçlendirmeye yönelik uygulamaları, çalışmalarına duyarsız kal

madık ve personelimize eğitim aldırdık. Mamak’ta güvenlik önlemlerinin sağlanması için park ve bahçelerde 24 saat vardiyalı hizmetimiz aralıksız devam ediyor" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!