Zonguldak'ta 4 gündür kayıp olan iki gencin cesetleri bulundu

Güncelleme Tarihi:

Zonguldakta 4 gündür kayıp olan iki gencin cesetleri bulundu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 30, 2006 00:50

Zonguldak'ın Kozlu beldesinde, evlerinden 4 gün önce ayrılan ve daha sonra kendilerinden haber alınamayan genç kız ile erkeğin cesetleri denizde bulundu.

Haberin Devamı

Şenol Çetinkaya (24), Selcan Kızılboğa (18) ile isimleri öğrenilemeyen bir kız ve erkek arkadaşı, otomobille Cemaller Köyü Çavuşağzı Mevkii'ne geldi. Selcan ile burada kalan Şenol Çetinkaya, arkadaşlarına arabayla gitmelerini ve bir saat sonra geri gelmelerini istedi. Yaklaşık 1 saat sonra geri gelen arkadaşları, Selcan ile Şenol'u bıraktıkları yerde bulamayınca bir süre aradılar, havanın kararması üzerine Şenol Çetinkaya'ya ait otomobille Kozlu'ya döndüler.

Selcan ve Şenol'un eve dönmemesi üzerine aileleri, gençleri aramaya başladılar. Ancak 4 gün süren aramalar sonuçsuz kaldı.

Dün akşam Çavuşağzı'nda köylülerin dalyan tabir ettikleri kayaların bulunduğu bölgede 2 ceset olduğunu bildirmeleri üzerine, jandarma ve sahil güvenlik ekibi olay yerine geldi. Sahil Güvenlik botu ile denizden çıkarılan cesetler, muhtarlığa ait konukevine götürüldü.

Olay yerine gelen savcı tarafından yapılan inceleme ve kimliklerinin belirlenmesinin ardından aileleri, cesetleri teşhis ettiler.

Gençlerin cesedi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Bu arada, Şenol ve Selcan'ın yakınları, gençlerin birbirlerini iyi tanıdığını, ancak ölüm nedenleri hakkında bir bilgilerinin olmadığını söylediler.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!