Ziynet Sali'ye sahte kimlik şoku

Güncelleme Tarihi:

Ziynet Saliye sahte kimlik şoku
Oluşturulma Tarihi: Nisan 06, 2009 00:00

Greek müziğin sevilen sanatçısı Ziynet Sali'nin kimlik bilgileriyle bir çok suça karışan Salih Necati adlı kişiyi Rum polisi Rum kesiminde kıskıvrak yakaladı.

Haberin Devamı

ZİYNET SALİ FOTOĞRAFLARI

Sahte Ziynet Sali olarak 3 yıl süre ile bir çok yerde suç işleyen ve neler yaptığı Rum polisi tarafından gizli tutulan Salih Necati'yi görmeye ve ifade vermeye Rum polisi Ziynet Sali'yi acil olarak Rum kesimine çağırdı.

Olayı polisin açtığı telefon ile öğrenen gerçek Ziynet Sali şok olduğunu söyledi. Sali" Ben Rum ve Türk kesiminin sevilen Türk sanatçısıyım. Erkek olduğu halde kendi fotoğrafını yapıştırıp benim adımı ve bilgilerimi çalmış, hayatımın bir çok zamanını Kıbrıs Rum kesiminde geçeriyorum. Böyle bir olayı neden ve niçin yapar akıl erdiremedim. Başka insan mı yoktu. Rum polisi beni aradığında bana şaka yaptıklarını zannettim. Ama kendileride böyle ilginç bir olay yaşadıkları söylediler. Acil olarak gidip ifade vermem gerekiyor. Benim kimliğimi taklit edip erkek olarak kendi fotoğrafını yapıştırmış, tabi Rum polisi Türk ismi olduğu için anlamıyor. İsme dikkat etmiyor, suç işlediği zaman yakalanmış, bunun ortaya çıkmasına sevindim. 3 yıldır bir erkek benim kimliğim ile dolaşıyor haberim yok. Güleyim mi ağlayayım mı bilemiyorum. Benim kimliğim ile bir çok sahtekarlık olayına karışmış, polis bana kimliğimi daha önce düşürüp düşürmediğimi sordu. Düşürmedeğimi söyledim, ben sürekli konserlerim için Rum kesimene gidiyorum, böyle bir durumda bir an önce gidip temize çıkmak istiyorum"dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!