Ziyaretine gelen olmayınca cezaevinde yangın çıkardı

Güncelleme Tarihi:

Ziyaretine gelen olmayınca cezaevinde yangın çıkardı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2010 18:14

ESKİŞEHİR H Tipi Cezaevi'nde cinayet suçundan hükümlü, 29 yaşındaki Abdi Kurt, 1.5 yıldan bu yana ziyaretine kimsenin gelmemesi nedeniyle bunalıma girip 3 gün önce koğuşunda yangın çıkardığı belirendi

Kent merkezine yaklaşık 15 kilometre uzaklıkta bulunan Eskişehir H Tipi Cezaevi'nde geçen cuma günü hükümlü Abdi Kurt, kaldığı tek kişilik koğuşta ayçiçeği yağını, giysilerini ve yatağını ateşe vererek yaktı. Olayda Abdi Kurt ile yan koğuşta kalan hükümlü 30 yaşındaki Ramazan Nizamoğulları dumandan zehirlenirken 112 ambulansıyla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çıkan yangın ise cezaevine gelen Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Kaldırıldıkları Devlet Hastanesi'nde gerekli tedavileri yapılan Abdi Kurt ile Ramazan Nizamoğulları'nın taburcu edildikleri belirtildi. İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri Eskişehir H Tipi Cezaevi'nde cinayet suçundan hükümlü olarak kalan Abdi Kurt'un 1.5 yıldan bu yana ziyaretine kimsenin gelmemesinden dolayı girdiği ruhi bunalım sonucunda kaldığı koğuşta yangın çıkardığını bildirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!