Zincirleme GASP tamlaması

Güncelleme Tarihi:

Zincirleme GASP tamlaması
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2014 01:51

Ankara’da 4 taksicinin gasp edilmesi üzerine harekete geçen polisler ‘taksici’ oldu. Kısa süre içinde taksici polis de gasp edildi. İki şüpheli Çinçin Mahallesi’nde gecekonduda yakalanarak tutuklandı.

Haberin Devamı

MAMAK ve Altındağ ilçesinde son iki ayda 4 taksici bıçak ve silah zoruyla gasp edildi. Gasp Büro’dan 2 polis taksici oldu ve bölgede gaspçı avı başlattı. Taksi şoförünün polis olduğundan şüphelenmeyen iki gaspçı 1 Temmuz’da Çinçin bölgesine gitmek için araca bindi.
ÇİNÇİN’DE ŞÜPHELİ YOLCU
Şüphelenen polis, özel sistemle direksiyona yerleştirilen cihazla merkeze uyarı gönderdi. Ekipler anında harekete geçerek GPRS ile yerini belirledikleri bölgeye geçti. Bu sırada çıkmaz sokağa giren takside şüpheliler, taksici olarak bildikleri polisi bıçak ve silah zoruyla gasp ettiler ve ayrıca darp ettiler. Kaçmak isteyen şüpheliler, bölgeye gelen ekipler tarafından bir gecekondu da kıstırıldı.
SABIKALI ÇIKTILAR
Polis eve baskın yaparak akraba olan S.T. (40) ve T.T.’yi (30) gözaltına aldı. Şüphelilerle birlikte 2 Rambo bıçağı olarak bilinen komando bıçağı ve bir 7.65 tabanca ele geçirildi. Tutuklanan şüphlilerin, uyuşturucu bulundurmak ve satmak, gasp, hırsızlık gibi suçlardan sabıkaları bulunduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!