Zeybekci seçim çalışmalarına başladı

Güncelleme Tarihi:

Zeybekci seçim çalışmalarına başladı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 30, 2008 13:57

BAŞBAKAN Recep Tayyip Erdoğan tarafından Denizli'de yeniden belediye başkan adayı gösterilen Nihat Zeybekci, seçim çalışmalarına Fatih Mahallesi'nden başladı.

AKP'li Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, yardımcıları ve meclis üyeleri, Fatih Mahallesi sakinleriyle, Adil Demirören İlköğretim Okulu bahçesinde kurulan çadırda bir araya geldi. Başkan Zeybekci, Türkiye'deki hiçbir belediyenin seçime kısa süre kala altyapı gibi görünmeyen yatırımlara girmek istemeyeceğine dikkat çekerek, “Ancak, buna rağmen biz, altyapı çalışmalarına başlayacağız. Denizli'de kazılmayan sokak kalmayacak. İnsanlar, çamurun içinden yürüyerek oy kullanmaya gidecek. Elbette tepki alabiliriz ama Denizli'nin çıkarları bizim seçimi kazanmamızdan daha önemli” dedi.

Zeybekci, 5 yılda Denizli'yi ülkede parmakla gösterilen, özenilen şehir haline getirdiklerini ileri sürerek, “İzmir'de bir kavşak 2-3 yılda yapılırken, kendilerinin her biri 100 günde biten 7 köprülü kavşak yaptıklarını söyledi. Zeybekci, “İzmir'de bile Denizli konuşuluyor. 5 yıl önce sizlere geldiğimizde bir daha seçilme kaygısıyla hareket etmeyeceğiz dedik. Başlattığımız dev altyapı hamlesiyle bunu gösterdik” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!