Zerrin Özer: Küçükken tecavüze uğradım

Güncelleme Tarihi:

Zerrin Özer: Küçükken tecavüze uğradım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 1998 00:00

Haberin Devamı

Önceki gün çekimleri yapılan ‘‘Yasemin'in Penceresi’’ adlı TV programına konuk olarak katılan ünlü pop yıldızı Zerrin Özer, yıllar önce yakın bir aile dostunun tecavüzüne uğradığını açıkladı.

Yasemin Bozkurt'un sunduğu programa katılan Zerrin Özer, başından geçenleri kimselere anlatamadığını, bu acı yüzünden uzun zaman bunalımlar içinde yaşadığını itiraf etti. Kendisine tecavüz eden kişinin ‘‘ağbi’’ diye seslendiği bir aile dostu olduğunu gözyaşları içinde anlatan Zerrin Özer, bu sırrını ilk kez açıkladığını da belirtti. TEM Stüdyoları'nda gerçekleştirilen çekimler sırasında bir ara ağlamaktan fenalaşan Özer'i set ekibi güçlükle sakinleştirebildi. Kolonyayla kollarına ve alnına masaj yapılan ünlü yıldız, bir bardak su içip dinlendikten sonra kendisine gelebildi.

Yasemin Bozkurt'un ‘‘Gönül’’ adlı parçasıyla ünlü olduğu yılları hatırlatması üzerine Özer'in tansiyonu düştü ve bir anda kendisini kaybetti. Elleri titreyen Özer, ‘‘O günleri hatırlamak istemiyorum. O günlerime lanet ediyorum. Bir genç kızın başına gelebilecek en korkunç şeyi yaşadım. Abi gibi bildiğim, bana büyük destek veren, her derdimi anlattığım, ailemden biri gibi gördüğüm, o adamın tecavüzüne uğradım. Bana dayak atarak tecavüz etti. O... çocuğu!..’’ diyerek yaşadığı kötü anıları anlattı. Özer, şunları söyledi:

‘‘Yıllarca bu acıyı içimde sakladım. Kimselere söylemedim. Annem zaten hastaydı. Böyle bir şeyi duysa o an ölürdü. Tülay ablam da çok sinirli bir kadın. Gidip o adamı öldürürdü. Ama artık saklayacak bir şeyim yok. Bunu yıllar sonra ilk kez anlatıyorum. Şu andan itibaren hayata yeniden başlıyorum...’’

Yasemin Bozkurt, Zerrin Özer'in sinirlerinin çok bozulması ve kendisini kontrol edememesi üzerine programı yarıda kesti ve kendisini uzun uzun teselli etti. Şu sıralar bir kitap yazdığını ve bugüne kadar yaşadıklarını kaleme aldığını söyleyen Özer, amacının kendisi hakkındaki asılsız söylentilere bir cevap vermek olduğunu belirtti.






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!