Zehirlenen öğrencilerin tedavileri sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Zehirlenen öğrencilerin tedavileri sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2005 22:27

Haberin Devamı

İl Milli Eğitim Müdürü Halit Yüce, AA muhabirine yaptığı açıklamada, okuldaki öğrencilerin, seyyar satıcıdan aldıkları tatlıyı yedikten sonra zehirlendiklerini söyledi.

Öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Müdür Yüce, ”Okulun önüne seyyar satıcı tatlı getirmiş. Öğrencilerimizde bu tatlıyı satın alıp yemişler. Zehirlenmenin tatlıdan kaynaklandığını düşünüyoruz. Konuştuğumuz öğrenciler de tatlı yedikten sonra kendilerini kötü hissettiklerini söylüyorlar” dedi.

Halit Yüce, öğrencileri, tedavi gördükleri Bitlis ve Mutki Devlet Hastaneleri'nde ziyaret ederek, sağlık durumları hakkında bilgi aldı.

Hastanede toplanan bazı vatandaşlar, bir seyyar satıcının 150 öğrenciye tatlı satmasının imkansız olduğunu, öğrencilerin tatlıdan değil okulda yedikleri yemekten zehirlendiklerini savundular.

Haberin Devamı

Mutki Devlet Hastanesi'nde ilk müdahalesi yapılan çocuklardan 35'i Bitlis Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastane yetkilileri, yatış işlemleri gerçekleştirilen çocukların sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!