Yüzme havuzları açıldı mı? Yüzme havuzları için kritik açıklama

Güncelleme Tarihi:

Yüzme havuzları açıldı mı Yüzme havuzları için kritik açıklama
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2021 12:09

Yüzme havuzları için önemli bir açıklama geldi. Koronavirüs tedbirleri dolayısıyla bir süredir kapalı tutulan yüzme havuzları için yeni bir karar alındı. İstanbul Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Vali Yardımcısı Niyazi Erten'in başkanlığında yaptığı toplantıda, Kovid-19'la mücadele tedbirleri kapsamında yeni kararlar alındı. Peki, yüzme havuzları açıldı mı? İşte, o bilgiler

Haberin Devamı

Yüzme havuzları için yeni karar alındı. Kararda, daha önce faaliyeti durdurulan halı saha, yüzme havuzu gibi tesislerin girişlerde HES kodu kullanılması ve seyirci, refakatçi, misafir alınmaması kaydıyla 09.00-19.00 saatleri arasında çalışabileceği bildirildi.

HES KODU NASIL ALINIR?

HES kodu ayrıca SMS yöntemiyle de alınabilecek. Kısa mesaj ile HES kodu almak için, HES yazıp aralarında boşluk bırakılarak sırasıyla, T.C. kimlik numarası, T.C. kimlik seri numarasının son 4 hanesi ve paylaşım süresi (gün sayısı olarak) yazılacak ve 2023'e SMS olarak atılabilecek. Paylaşım süresinin belirtilmemesi halinde kodun süresi 1 yıl ile sınırlandırılacak. (Kısa mesaj örneği: HES 1234567890 1234 15. Bu şekilde mesaj atıldığında kod 15 gün geçerli olacak.)

Hayat Eve Sığar mobil uygulaması Google Play Store ve AppStore üzerinden indirilebiliyor. Uygulamayı mobil marketlerden ücretsiz indirebilirsiniz.

HAYAT EVE SIĞAR UYGULAMASI APPSTORE İNDİRME LİNKİ- TIKLAYINIZ

HAYAT EVE SIĞAR UYGULAMASI GOOGLE PLAY İNDİRME LİNKİ- TIKLAYINIZ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!