Yuvada kalan öğrencilere Marmaris tatili

Güncelleme Tarihi:

Yuvada kalan öğrencilere Marmaris tatili
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2009 13:05

TEKİRDAĞ Zübeyde Hanım Çocuk Yuvası'nda kalan yaşları 14 ile 19 arasında değişen, derslerinde başarılı 24 kız öğrenci, işadamı Bilgin Özkaynak tarafından Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde bir haftalık tatille ödüllendirildi.

Öğrencilerin, tatil dönüşünde yaşadıklarını kaleme alarak yine Özkaynak'ın sponsorluğunda bir dergi çıkartacağı bildirildi.                            
                  
Marmaris Yalancı Boğaz Mevkisi'ndeki Yat Marin'in sahibi işadamı Bilgin Özkaynak, 5 yıl önce Tekirdağ'daki bir köftecide Zübeyde Hanım Huzurevi ve Çocuk Yuvası Derneği Başkanı Müjgan Kalelioğlu ile tanıştı. Tanışmanın ardından Özkaynak, 5 yıl boyunca Kaleliloğlu aracılığıyla, Zübeyde Hanım Huzurevi ve Çocuk Yuvası'na maddi ve manevi çeşitli yardımlarda bulundu. CHP Marmaris belediye başkanlığı için aday adayı da olan işadamı Özkaynak, son olarak çocuk yuvasında kalan yaşları 14 ile 19 arasında değişen, derslerinde başarılı 24 kız öğrenciyi, tatil için Marmaris'e davet etti. Üç yıldızlı Candan Otel'e yerleşen öğrenciler, bir haftalık tatilleri süresince mavi tura katılıp, Marmaris'in ören yerlerini gezecek. Öğrenciler, tatil dönüşü yaşadıklarını kaleme alarak yine Özkaynak'ın sponsorluğunda bir dergi çıkartacak.                               
           
İşadamı Özkaynak, çocuk yuvasında kalan öğrencileri Marmaris'te ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Onları böylelikle derslerindeki başarıları nedeniyle ödüllendirmiş olduk. Onlarda bizim çocuklarımız, desteğimizi esirgememeliyiz. Kendilerine yardımlarım bundan sonra devam edecek” dedi.
                                       
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!