Yurtdışı eğitimde fırsat

Güncelleme Tarihi:

Yurtdışı eğitimde fırsat
Oluşturulma Tarihi: Nisan 22, 2002 12:46

IEFT (International Education Fairs of Turkey) yurtdışında lisans, yüksek lisans, doktora, dil eğitimi almak ve sertifika programlarına katılmak isteyen öğrenciler için ´Yurtdışı Eğitim Fırsat Günleri´ düzenliyor. Programa katılan dünyanın seçkin okulları Türk öğrencilere burs olanaklarından çalışma haklarına kadar sağladıkları avantajları anlatma fırsatı bulacaklar. Ziyaretin ücretsiz olduğu Fırsat Günleri 23 Nisan günü Ankara Sheraton Oteli´nde, 24 Nisan günü İzmir-Hilton Oteli´nde ve 27-28 Nisan günlerinde İstanbul Ceylan Intercontinental Oteli´nde gerçekleşecek. Programa Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya, Malta, Yeni Zelanda, Hollanda, Fransa, Almanya, İspanya ve Litvanya´dan toplam 50 üniversite, kolej ve eğitim danışmanı katılacak.

Türkiye’den her yıl binlerce öğrenci lisans, master ya da yabancı dil öğrenmek amacıyla yurtdışına gidiyor. Yurtdışına eğitim amaçlı gitmek isteyenlerin yaşadığı en önemli sorun ise gidecekleri okul, üniversite, kolej, yaz okulları, burs ve çalışma olanakları hakkında yeterli ve birinci elden bilgi sahibi olamamak. Türkiye’de öğrencilerin yaşadığı bu soruna çözüm bulabilmek için yola çıkan IEFT (International Education Fairs of Turkey), okul temsilcileri ve öğrencileri bir araya getirerek, “Yurtdışı Eğitim Fırsat Günleri”nde buluşturuyor.

 

Ayrıca Fırsat Günleri boyunca gerçekleştirilecek çekilişlerle ziyaretçilere ödüller dağıtılacak. Bu kapsamda ziyaretçilere uluslararası öğrenci ve gençlik kartları elde etme fırsatı, çok özel fiyatlarla uçak bileti edinme şansı ve 36 öğrenciye de İngiltere’de dil eğitimi bursuna başvuru fırsatı sunuluyor.

 

Ziyaretin ücretsiz olacağı Fırsat Günleri, 23-28 Nisan 2002 tarihleri arasında İstanbul, Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilecek. Dünyanın seçkin eğitim kurumlarının üst düzey yöneticileri yurtdışında eğitim konusunda birinci elden bilgi vermek üzere IEFT’ye katılacak.

 

Haberin Devamı

Amerika, İngiltere, Kanada, Avustralya, Malta, Yeni Zelanda, Hollanda, Fransa, Almanya, İspanya, Litvanya’dan 50 üniversite, kolej ve eğitim danışmanlarının katılacağı “Yurtdışı Eğitim Fırsat Günleri”ne öğrenciler yurtdışındaki okulların eğitim olanakları, konaklama durumu, sosyal faaliyetler ve bölgelerinin genel yapısı ve öğrenim ücretleri hakkında bilgi sahibi olabilecekler.

 

“Yurtdışı Eğitim Fırsat Günleri”nde bilgi alınabilecek konular:

  • Yıl Boyu Dil Kursları
  • Çocuklar için Yaz Tatili Kursları
  • Yetişkinler için Yaz Tatili Kursları
  • Sınav Hazırlık Kursları-TOEFL, GMAT, GRE, IELTS, CAMBRIDGE...
  • İş İngilizcesi Kursları
  • Yöneticiler için Kurslar
  • Öğretmenler için Kurslar
  • Akademik Amaçlı İngilizce
  • Üniversite Hazırlık Kursları (Foundation)
  • Bire-Bir Kurslar
  • İngilizce Öğretmenin Evinde İngilizce Programı
  • Özel Amaçlı İngilizce
  • Üniversite Lisans Programları
  • Master & Doktora (PhD) Programları
  • Sertifika ve Diploma Kursları
  • Uzaktan Eğitim
  • Seçkin Yurtdışı Eğitim Danışmanlık Kurumları

Tarihler ve Yerler;  

23 Nisan 2002, Ankara-Sheraton Oteli - saat; 11:00-18:00

Haberin Devamı

24 Nisan 2002, İzmir- Hilton Oteli- saat; 13:00-20:00

27-28 Nisan 2002, İstanbul- Ceylan Intercontinental Oteli- saat, 11:00-17:30

Etkinliğin sponsorluğunu, IEFT, British Council, yenibir.Com, Hurriyet İK, Hurriyetim.com, Uluslararasıegitim.Com ve Yurtdışı Eğitim Turizm üstleniyor.

 

Katılan Okullar:

United International College, Kaplan Dil Okulları, Canadian College of English, Aspect Dil Okulları, European School of Economics, Erasmus University Rotterdam, University of Tennessee at Martin, ILAC-Canada, Churchill House School of English, University of Dundee-Scotland, ST Giles Dil Okulları, Eurocentre Dil Okulları; University of Bournemouth, NMIT-Australia, University of Southern Queensland, University of Western Sydney, Sydney West International College, Malaspina University College, Georgia Technical University, South East Missouri State University, Maple Leaf Language College, University of Portsmouth, Oxford House College, MLS Colleges, Zoni Language Center, University of California Santa Barbara, University of Hull, Oxford Brookes University, Hawaii Pacific University, Goes Dil Merkezi, University of New South Wales, AG Mate Academy,Vilnius Gediminos, Technical University, Study Group, LSI Language Centers, University Waikato, ELS Language Centres, ASBA Danışmanlık, Johnson Wales University, Edcon Danışmanlık, British Council, Uluslararası Eğitim Danışmanları Derneği, Pronto Italia, University of Bacconi, İngiltere Devlet Okulları Birliği, Australia Eğitim Ateşeliği, Transworld Education Group, Global Visions Education, Alternatif Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı, Atlas Private Education.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!