Yunan adalarına vizesiz tur başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Yunan adalarına vizesiz tur başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2008 12:10

Yurtiçi ve yurtdışına konaklamalı birçok gezi düzenleyen Zeyta Tur'un, Bodrum’dan, Samsun Gemisi'yle Yunanistan’ın Mikanos ve Santorini adalarına Haziran ayından itibaren vizesiz turlar düzenlemeye başlayacağı açıklandı. Bodrum’dan Yunan adalarına gemiyle ilk kez vizesiz tur düzenleneceğini belirten acente yetkilisi Olcay Yılmaz, “Kuşadası ve İstanbul’dan sonra Bodrum’dan ilk kez bu yıl Yunan adalarına vizesiz turlar düzenleyeceğiz. Vize almak için çekilen sıkıntıyı ortadan kaldırdık” dedi.

Haberin Devamı

Bodrum’da 10 yıldır faaliyet gösteren ve Zepnep Taktak’ın işlemeciliğini yaptığı Zeyta Tur Seyahat Acentesi tarafından, Samsun Gemisi'yle gerçekleştirilecek turların 2 gece 3 gün süreceği ve eylül ayı sonuna kadar devam edeceği bildirildi.

Zeyta Tur Ofis Müdürü Olcay Yılmaz, çıplaklarıyla ünlü Mikanos, doğal güzellikleriyle ünlü Santorini Adası'na 6- 13- 20- 27 Haziran, 4- 11- 18- 25 Temmuz, 1- 8- 15- 22- 29 Ağustos ve 5- 12- 19- 26 Eylül tarihlerinde tur düzenleneceğini ve rezervasyonların şimdiden yapılmaya başlandığını belirtti.

Turlara katılanların vize alma zorunluluğu olmayacağını açıklayan Yılmaz şöyle dedi: “Rehberlik hizmetinin de sunulduğu turlara katılmak için altı ay geçerli pasaport sahibi olmak yetiyor. Turlar, konaklama ve seyahat dahil kişi başına 129 Euro’dan başlayacak. Demirlenen limanlarda en az 10 saat kalınacak Seyahatin gerçekleştirileceği beş yıldız konforundaki 137 kabinli Samsun Gemisi'nde ayrıca 29 superior dış kabin, 16 delux suit ve 2 panoramik suit bulunuyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!