Yönetmen Kosova’dan ölen eski eşe mektup

Güncelleme Tarihi:

Yönetmen Kosova’dan ölen eski eşe mektup
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 30, 2007 00:00

Yönetmen Günay Kosova, Gümüşsuyu’ndaki evinde beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden, boşandığı eşi Astrolog Hülya Koçak için önceki gün Hürriyet Gazetesi’ne "Cennete Mektup" başlığıyla ilan verdi. Günay Kosova, boşandıkları halde birlikte yaşamayı sürdürdükleri ve "Zümrüt Gözlüm" diye seslendiği Günay Kosova’nın 52. ölüm gününe denk düşen mektubunu "Sensizin" diye imzaladı.

Hayat arkadaşı Hülya Koçak’ı 5 Temmuz akşamı eve geldiğinde banyoda ölü olarak bulan Günay Kosova, mektup yazma fikrinin aniden geliştiğini ve o an hissettikleri yazdığını söyledi. Hülya Koçak’tan önce hayatına, aralarında ünlülerin de olduğu kadınların girdiğini anlatan Günay Kosova, "Öncekiler beni en fazla üç gün üzdü. Ama Hülya beni çok üzecek. Hülya önce arkadaş, dost, yoldaş, omuzdaştı benim için. En son sevgili ve eşti. Hülya sevgi doluydu. Onu unutmam mümkün değil" dedi.

Hülya Koçak’ın öleceğini bildiğini iddia eden Günay Kosova, "Bana ’Eğer Haziran sonu Temmuz başını atlatırsam senle çok güzel yıllarımız olacak’ demişti. Son zamanlarda üzerime daha çok düşüyordu. Her akşam eve gelirken telefonla arardım. Ama o akşam telefonu açmadı. Zile bastım kapıyı da açmayınca kötü bir şeyler olduğunu anladım. Çilingir getirip kapıyı açtım. İçeri girdiğimde banyoda ölü olarak buldum" diye konuştu. Kosova, Hülya Koçak ile yedi yıl önceki tanışmalarını ise şöyle anlattı: "Hülya’nın oturduğu masada beş altı kadın daha vardı. Ama ben ondan etkilendim. Beş gün sonra tekrar Çiçek Bar’da karşılaştık. Sonra Songül Ülkü ikimize de ’Melek gibi insanlarsınız. Birbirinizi bırakmayın’ dedi."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!