Yol tartışması kanlı bitti

Güncelleme Tarihi:

Yol tartışması kanlı bitti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2008 13:33

İZMİR'in Eşrefpaşa semtinde yol verme yüzünden çıkan tartışmada, arkadaşlarıyla eğlenceden dönen Hasan Albayrak bıçaklanarak hayatını kaybetti, arkadaşı Ramazan Duru ise yaralandı. Olaydan sonra kaçan iki zanlının, cinayet, yaralama ve hırsızlık suçlarından poliste kaydının bulunduğu öğrenildi.

Olay, bugün saat 01.00 sıralarında 464 sokak üzerinde meydana geldi. Gaziemir 6. Sanayi Sitesi'ndeki Berk Oto tamirhanesinin sahibi olan 35 yaşındaki Hasan Albayrak, dükkan komşusu 38 yaşındaki Ramazan Duru ve yanında ustabaşı olan Salih Demir'le işlerinin bitmesinin ardından eğlenmek için Şirinyer semtine gitti. Burada bir süre alkol aldıkları bildirilen üç arkadaş, daha sonra evlerine gitmek için yola çıktı.

TEK YÖN TARTIŞMASI

Arkadaşı Ramazan Duru'nun 35 AZ 4179 plakalı cipini kullanan Albayrak, Eşrefpaşa semtine geldikleri sırada tek yön yola girdi. Burada karşılarından ters yönde gelen kırmızı renkli şahin otomobildeki iki kişi, kendilerine yol vermeyince tartışma çıktı. Karşılıklı küfürleşmenin ardından tartışmanın sokak kavgasına dönmesiyle, diğer otomobilde bulunan zanlılardan biri araçtan aldığı bıçakla ilk önce Ramazan Duru'yu ardından da Hasan Albayrak'ı bıçakladı.

HASTANEDE CAN VERDİ

Vücutlarının çeşitli yerlerine 5 bıçak darbesi alarak ağır yaralanan Albayrak ve Duru, İzmir Eğitim Hastanesi'ne kaldırıldı. Hasan Albayrak, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Ramazan Duru'nun sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Kavgaya karışanlardan Ustabaşı Salih Demir, “Yolun kenarına çekilmemize rağmen bize yol vermeyip küfür ettiler. Bunun üzerine de tartışma çıktı. Sonra da bıçakla saldırdılar” dedi.

SUÇ MAKİNASI ÇIKTILAR

Olaydan sonra 35 RDL 43 plakalı otomobillerine binen iki zanlı, hızla sokak aralarına doğru kaçarak kayıplara karıştı. Görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda katil zanlılarının cinayet, yaralama, hırsızlık, 6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanuna'na Muhalefet suçlarından kayıtları bulunan F.K. ve A.Ö. olduğu belirlendi. Zanlıların yakalanması için başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!