Yol inadı can aldı

Güncelleme Tarihi:

Yol inadı can aldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2006 15:50

İzmir'in Çamdibi Semti'nde minibüs şoförü Ö. A, yol verme yüzünden çıkan tartışmada 40 yaşındaki Recep Çoşkun'u, eşini ve çocuklarının gözleri önünde bıçaklayarak öldürdü. Boğuşma sırasında bacağından yaralanan Ö. A, tedavi olmak için gittiği hastanede yakalanıp gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Olay, bugün saat 08.30 sıralarında Refik Tulga Caddesi, 39 numara önünde meydana geldi.

Çınarlı Semti'ndeki Karadeniz Tabldot'un sahibi olan 40 yaşındaki Recep Çoşkun, 38 yaşındaki eşi E.Ç, 16 yaşındaki oğlu A.Ç, ve işçisi S. S ile işyerine gitmek için yola çıktı.

Yola çıktıktan kısa süre sonra yönetimindeki 35 ECV 42 plakalı minibüsle önünde giden arıcılık yapan 49 yaşındaki Ö.A'nın kullandığı 34 DGU 17 plakalı minibüsü sollamaya çalıştı.

Recep Çoşkun, sollamak için şerit değiştirdiği sırada geçişine izin vermeyen Ö. A ile tartışmaya başladı. Yaklaşık 500 metre seyir halindeki araçlarının içerisinde el kol hareketleriyle tartışan sürücüler, daha sonra araçlarından inerek kavga etmeye başladı.

BIÇAKLA SALDIRDI

Çocuklarının ve çevredeki vatandaşların çabalarına rağmen sakinleşmeyen sürücülerden Ö.A, üzerindeki bıçağı çıkartarak, eline sopa alan Recep Çoşkun'a saldırdı.

Haberin Devamı

Boğuşma sırasında kendi bıçağıyla sol bacağından yaralanan Ö.A, Çoşkun'u da karnından bıçakladı. Eşinin ve oğlunun gözleri önünde kanlar içinde yere yığılan Recep Çoşkun, işçisi S.S tarafından işyerinin yanındaki Özel Çınarlı Hastanesi'ne kaldırıldı.

Acil Servis'te müdahale edilen Çoşkun, doktorların çabalarına rağmen kurtarılamadı. Recep Çoşkun'un öldüğü haberine alan oğlu A.Ç ve eşi E.Ç sinir krizi geçirdi. Acılı aile yakınlarını tarafından güçlükle sakinleştirildi.

KAÇTIĞI HASTANEDE YAKALANDI

Bıçaklama olayının ardından minibüsüne binerek kaçan Ö.A, yanında bulunan oğlu U.A'yı evlerine bıraktıktan sonra tedavisini yaptırmak üzere Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Arı kovanlarını tamir ederken teneke parçasının pacağını kestiğini söyleyen Ö:A, tedavi altına alındı.

Bu sırada Recep Çoşkun'un katil zanlısının da kavga sırasında bıçaklandığı haberi telsiz anonslarından polis birimlerini bildirildi. Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki görevliler bacağından yaralanan bir kişinin geldiğini bildirdiği hastane polisinin sorguladığı Ö.A, suçunu itiraf etti.

Kavgaya Recep Çoşkun'un neden olduğunu iddia eden Ö.A'nün ifadesinde, “Arkamdan hızla gelen minibüsün sürücüsü benden yol istedi. Yol müsait olmadığı halde durmadan korna çalıp el kol harekete yapmaya başladı. Bu sırada aramızda tartışma çıktı. Araçlardan inince oğluma tokat attı, bana da sopayla saldırdı. Ben de kendimi korumak için bıçağımı çıkardım. Ondan sonrasını hatırlamıyorum” dedi.

Haberin Devamı

Tedavisinin ardından taburcu edilen Ö.A, gözaltına aılnarak emniyete götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!