Yine cüretkar pozlar verdi

Güncelleme Tarihi:

Yine cüretkar pozlar verdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 16, 2014 11:58

Müziği, giyimi ve yaşam biçimi ile milyonları peşinden sürükleyen Rihanna, yine nefesleri kesti.

Haberin Devamı

Müzik dünyasına adım attığından bu yana en popüler isimlerden biri olan Rihanna, yoluna sağlam adımlarla devam ediyor. Müzik yeteneğinin yanı sıra muhteşem vücudu ile de gözde olan şarkıcı, çılgın yaşam tarzı ile de dikkatleri üzerine çıkıyor.

Yaşam tarzı ve giyim biçimi ile öne çıkan ve birçok insan için bir ikon haline gelen Rihanna, Vogue dergisinin Brezilya baskısı için objektif karşısına geçti. Brezilya'nın Rio de Jenerio şehri yakınlarında bulunan Angra dos Reis adasında gerçekleşen çekimler öncesi ünlü şarkıcı özel helikopter ile adaya geldi.

İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesind eyer alan habere göre; objektif karşısında birbirinden cüretkar pozlar veren Rihanna'ın çekiminin kamera arkası görüntüleri de basına yansıdı. Vücudundaki dövmeleri iyice ortaya çıkaran üstsüz çekimde Rihanna, göğüs uçlarını kapatmak için de özel aparatlar kullandı. Rihanna çekim boyunca farklı giysilerle objektif karşısına geçti. Güzel şarkıcı saatler süren çekim sırasında set ekibiyle şakalaşmaktan da geri kalmadı.

Haberin Devamı

Üstsüz çekim

Üstsüz çekim

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!