Yine çılgın bir gece

Güncelleme Tarihi:

Yine çılgın bir gece
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2010 17:07

2010 MTV Avrupa Müzik Ödülleri, önceki gece İspanya’nın başkenti Madrid’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Tören, çılgın kostüm ve şovlarla renklendi.

Haberin Devamı

Çiçek açtı  Rihanna, çiçekli elbisesiyle sahneye çıktı.

Yine çılgın bir gece

2010 MTV Avrupa Müzik Ödülleri, önceki gece İspanya’nın başkenti Madrid’de düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Tören, çılgın kostüm ve şovlarla renklendi.

? Ödül törenine damgasını vuran isim, üç ödül kazanan Lady Gaga oldu. Ancak ünlü şarkıcı konser için Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de bulunduğundan, geceye katılamadı.
? Lady Gaga’nın “En İyi Kadın Sanatçı”, “En İyi Pop Sanatçısı” ve “En İyi Şarkı” ödüllerini kazandığı törende “En İyi Erkek Sanatçı” ödülünü 16 yaşındaki Justin Bieber aldı. ? Son sayfa


Artık büyüdüm
Miley Cyrus, seksi kıyafetiyle “Ben büyüdüm” mesajı gönderdi


Jambon oldu

Törenin sunuculuğunu yapan Eva Longoria, eylül ayında MTV Video Müzik Ödülleri Töreni’ne çiğ etten hazırlanmış bir kıyafetle katılan Lady Gaga’yı ti’ye alarak ‘jambon’ kostümü giydi.

Haberin Devamı


Sürpriz arkada
Eva Longoria, sahnedeki dört erkek dansçıyı soydu. Şovun sürprizi ise dansçılar seyirciye sırtını dönünce ortaya çıktı. Dört erkeğin iç çamaşırlarının üzerinde ‘Longoria’ yazıyordu.

Fosforlu Kesha

Vücudunu fosforlu boya ile boyayan Kesha, dans şovuyla geceye
renk kattı.


Asi güzel
“Gossip Girl”ün asi kızı Taylor Momsen, geceye
grubu
The Pretty Reckless
ile katıldı.


Yeni evliler el ele
Geçtiğimiz ay Hindistan’da
evlenen Katy
Perry ve Russell Brand, törene el ele
katıldı.

 

Yılın en iyilerinin ödüllendirildiği geceye “En İyi Kadın Sanatçı”, “En İyi Pop Sanatçısı” ve “En İyi Şarkı” ödüllerini kazanan Lady Gaga damgasını vurdu. Geçen sene de “En İyi Çıkış Yapan Sanatçı Ödülü”nü kazanarak dikkatleri üzerine çeken Lady Gaga, törene turne için bulunduğu Macaristan’ın başkenti Budapeşte’den bağlanarak bir konuşma yaptı.
“En İyi Erkek Sanatçı” ödülüne 16 yaşındaki Justin Bieber’ın layık görüldüğü törende, “En İyi Yeni Sanatçı” ödülünü ABD’li şarkıcı Kesha, “En İyi Hip Hop” ödülünü ise Eminem kazandı. Jon Bon Jovi’nin “En İyi Global İkon Ödülü”yle taçlandırıldığı gecede, ABD’li şarkıcı Katy Perry “En İyi Video” ödülünün, 30 Seconds to Mars da “En İyi Rock” ödülünün sahibi oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!