Yıldız Savaşları’ndan beklenen 5 unsur

Güncelleme Tarihi:

Yıldız Savaşları’ndan beklenen 5 unsur
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2013 00:00

JJ Abrams’ın yöneteceği serinin son filmi, iki yıl sonra gösterime girecek. Ancak orijinallerinden çok farklı olacak. Wired dergisi öngördü: Neler aynı kalır?

Haberin Devamı

1) Stormtrooper modası: Kötü nişancı olabilirler, ancak robot askerlerin stil sahibi oldukları su götürmez bir gerçek. Unutmamak lazım; askerlerin kostümleri Ann Demeulemeester ve Rick Owens gibi fütüristik moda tasarımcılarına bile ilham kaynağı olmuştu. Yeni filmde de şık bir şekilde karşımıza çıkacakları kesin.
2) Darth Vader’ın boğuk sesi: Karanlığın nefesini duymadan, hiçbir Yıldız Savaşları fanatiği
huzur bulamaz.
3) Romantizm: Her ne kadar erkeklerin favori filmi olsa da aşk, Yıldız Savaşları serisinin vazgeçilmez bir unsuru. Geçmişte Prenses Lea - Han Solo, Anakin Skywalker - Padme Amidala gibi efsanevi çiftler üreten seriden, yine vurucu bir aşk hikâyesi beklenmekte.
4) Komedyen droidler: Sinema tarihinin en sevilen robotu R2-D2 ve dava arkadaşı C-3PO arasındaki unutulmaz diyaloglara, JJ Abrams’ın yeni eserinde de bolca rastlanacak.
5) Işın kılıcı: İyiliğin ve kötülüğün arasındaki çekişmenin sembolü olan yeşil ve kırmızı ışınlar arasındaki çelişki, iyi kurgulanmış savaş sahnelerinde karşımıza çıkacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!