Yıldırım Posta Kodu kaçtır? Bursa'nın ilçesi Yıldırım'ın ve mahallelerinin Posta Kodları

Güncelleme Tarihi:

Yıldırım Posta Kodu kaçtır Bursanın ilçesi Yıldırımın ve mahallelerinin Posta Kodları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2021 05:10

Posta kodu il ve ilçenin mahallelerine kadar olan her kısmın elektronik olarak tarifi olmaktadır. Ülkemizde bulunan her il ve ilçenin posta kodu bulunmaktadır. Bunlardan birisi de Bursa ilinin Yıldırım ilçesidir. Bursa ilinde Yıldırım ilçesinde yaşayan kişilerin kendi posta kodlarını öğrenmeleri çok önemli bir konudur. Peki Yıldırım posta kodu kaçtır? Bursa ilinin Yıldırım ilçesinin ve mahallelerinin posta kodlarını sizlere detaylıca derledik.

Haberin Devamı

Herhangi bir alandan başka bir alana gönderilen posta veya kargolarda posta kodun kullanılmaktadır. Bu nedenle Bursa ilinin Yıldırım ilçesi ve mahallelerinin posta kodlarını öğrenmek gerekmektedir.

 Yıldırım Posta Kodu Kaçtır?

 Ülkemizde her il ve ilçede posta kodları değişkenlik göstermektedir. Posta kodunun doğruluğu PTT tarafından sağlanmaktadır. Bursa ilinin Yıldırım ilçesinin posta kodu ise 16350 olarak belirlenmiştir. Böylece Yıldırım ilçesine gönderilen postalarda kullanılacak olan posta kodu 16350 olmaktadır. Ayrıca Yıldırım ilçesinin 6 farklı mahallesi de bulunmaktadır.

 Bursa'nın İlçesi Yıldırım'ın ve Mahallelerinin Posta Kodları

 Yıldırım ilçesinin posta kodu 16350'dir. Bunun dışında Yıldırım ilçesine bağlı olan mahallelerin posta kodları farklıdır. Yıldırım ilçesinin toplamda 6 tane mahalle yer almaktadır. Mahallelerin posta kodları ise şunlardır:

Haberin Devamı

 - Davutdede Mahallesi Posta Kodu : 16350

 - Hacıseyfettin Mahallesi Posta Kodu : 16350

 - Meydancık Mahallesi Posta Kodu : 16350

 - Selimzade Mahallesi Posta Kodu : 16350

 - Sinandede Mahallesi Posta Kodu : 16350

 - Yıldırım Mahallesi Posta Kodu : 16350

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!