Yılbaşı için sevdiklerinize en teknolojik hediyeler

Güncelleme Tarihi:

Yılbaşı için sevdiklerinize en teknolojik hediyeler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2006 00:00

Yılbaşı geliyor, peki en büyük merakı teknoloji olan o çok özel sevdiklerinize ne hediye alacaksınız? Şanslısınız, çünkü her keseye ve her ilgi alanına göre birbirinden cazip teknolojik oyuncaklar raflarda yerlerini çok aldılar. 2007’ye girerken sevdiklerinizi mutlu edecek en kullanışlı tekno hediyelikleri sizler için derledik.

Eksİksİz güç merkezİ:

Tunçmatİk Nar

Tunçmatik’in Nar adını verdiği marifetli ürünü, sıradan bir kesintisiz güç kaynağından fazlasını isteyenlere sesleniyor. Bilgisayarınıza bağladığınızda 800 Volt-Amper kapasitede bir güç kaynağı olarak çalışan Tunçmatik Nar, aynı zamanda üzerindeki özel şarj bölümüne takılan kalem pilleri ve 9 voltluk pilleri şarj edebiliyor. Nar ile ayrıca cep telefonunuzu veya MP3 çalarınızı da şarj edebiliyorsunuz.

Yaklaşık fiyatı 250 YTL

Dİzİlerİ karta kaydedİn:

Sandisk V-Mate

Yolculuklarda veya kuyruklarda cep telefonu benzeri cihazlarda oturup film izlemekten hoşlanıyorsanız, Sandisk V-Mate hayatınıza renk getirecek. Yaklaşık sıradan bellek kartları büyüklüğünde olan V-Mate, uydu alıcısı benzeri görüntü kaynaklarından aldığı yayını doğrudan bellek kartlarına kaydedebiliyor. Cihazın kaydettiği görüntüleri herhangi bir ek işlem gerektirmeden cep telefonundan Sony PSP’ye kadar, bellek kartı destekli her araçta izleyebiliyorsunuz.

Yaklaşık fiyatı 250 YTL

Kaybolmaya son:

Blaupunkt Lucca MP3

Blupunkt’un yeni ürünü Travel Pilot Lucca MP3, hem yön bulma, hem de MP3 çalar özelliklerini tek cihazda toplayan bir ürün. Özel ayaklığıyla aracınızdaki müzik sistemiyle entegre olabilen Lucca, taşınabilir olduğu için araç dışında da kullanılabiliyor. Cihaz İstanbul ve Ankara şehir haritalarını içeriyor, ayrıca yakında Türkiye’de de devreye girecek olan ve güzergahtaki trafik yoğunluğu hakkında bilgi veren trafik Trafik Mesaj Kanalı sistemini destekliyor.

Yaklaşık fiyatı 1120 YTL

YaĞmurda müzİk keyfİ:

Adam Hall Drypod

iPod Nano ve Video dahil bir kaç iPod modelini destekleyen Adam Hall Drypod adlı bu ürün, iPod MP3 çalarınızı su geçirmez bir korumaya alıyor. Böylece tam da kış vakti kayak, snowboard, rüzgar sörfü, rafting gibi sporlarla uğraşırken sorunsuzca müzik dizleyebiliyorsunuz. İsteğinize göre belinize, boynunuza ya da kolunuza takabildiğiniz kılıf, yumuşak bölümü sayesinde iPod’unuzu kontrol etmenize olanak tanıyor.

Yaklaşık fiyatı 110 YTL

SİnemasIz YAPAMAYANLARA

Profİlo DVD P 1200

Profilo’nun taşınabilir DVD oynatıcısı DVD P 1200, DVD, VCD ve DivX filmleri gösterebildiği gibi, MP3 de çalabiliyor. Uzaktan kumandaya ve dilerseniz kullanabileceğiniz 5.1 kanal ses çıkışına da sahip olan DVD P 1200, üzerinde USB bağlantısı ve bellek kartı okuyucusu da bulunduruyor.

Yaklaşık fiyatı 540 YTL

Tek kulaklIkta İkİ İŞ:

Jabra BT8010

Bir mavidiş kulaklığın teknolojik anlamda ne kadar ileri gidebileceğini merak ediyorsanız, Jabra BT8010’a göz atın. Aynı anda iki cihaza bağlanabilen bu Mavidiş stereo kulaklık, bir yandan müzik dinlerken aynı anda gelen telefonlara yanıt vermenizi sağlıyor. Kulaklığı mono ya da stereo olarak kullanmanız mümkün. Üzerinde bulunan minik ekranında arayan numarayı gösterebilen BT8010, dahili telefon rehberine de sahip.

Yaklaşık fiyatı 255 YTL

En sevİmlİ TV:

Hannspree Zoo

Çocuğunuz ya da kardeşiniz için teknolojik bir hediye düşünüyorsanız, Hannspree’nin likit kristal televizyonları iyi bir seçenek olabilir. Bunların en sevimlileri de birçok farklı modeli kapsayan Zoo serisinde yer alıyorlar. Peluş hayvanların süsleme olarak kullanıldığı ürünlerde çocuk sağlığı ve ergonomisi de düşünülmüş, sağlığa zararsız maddeler kullanımına ve düğmelerin kolay basılabilecek gibi olmasına dikkat edilmiş.

Yaklaşık fiyatı 750 YTL
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!