Yeter dizisi 20. son bölüme damga vuran sahne!

Güncelleme Tarihi:

Yeter dizisi 20. son bölüme damga vuran sahne
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 11:28

Yeter dizisi son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. ATV'nin heyecan dolu dizisi Yeter dün akşam ekrana gelen 20. son bölümünde Aylin ve Yekta arasındaki gerilim yukarı tırmandı. Yekta, Aylin'i bu sefer köşeye sıkıştırdı. Yeter dizisi son bölümde yaşananlar ve dahası haberimizde.

Yeter dizisi dün akşam 20. bölümü ile ekrana geldi. Yekta ve Aylin arasında heyecanlı dakikalar yaşandı. Yekta Ebru cinayetinden sıyrılmayı başardı mı? Aylin ile arasındaki gerilim iyice büyüyen Yekta son kozunu oynadı. Yeter son bölümde yaşananlar haberimizde.


Haberin Devamı

Duruşma saati yaklaşırken, Yekta ile Ebru arasında ölüm kalım mücadelesi devam etmektedir. Ya Ebru, Yekta'yı kendiyle beraber ölüme götürecek ya da Yekta, Ebru'nun yaşadığını ispatlayarak özgürlüğüne kavuşacaktır. Bu karşılaşmadan haberi olmayan Aylin ise, İdil'i zorla mahkemeye getirir. İdil'in ifadesi Yekta ile ilgili cinayet şüphesini ortadan kaldıracaktır. Bunun için Yekta'nın mahkemeye gelmesi beklenirken kimse ona ulaşamaz. Aylin'e boyun eğmiş gözükse de, İdil'in kafasında şok edici bir intikam planı vardır. Her şey bitti derken İdil'in ağzından çıkan son bir cümleyle hayatlar bir kere daha alt üst olur.

YETER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

YETER 20. BÖLÜM 2. FRAGMANI

YETER 20. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

YETER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yekta, ikna yeteneğini kullanarak Aylin'i bir komploya kurban gittiğine, Ebru'yu öldürmediğine inandırmaya çalışır. Mahkeme gününe kadar ya İdil'i şahitlik yapmaya ikna edecek ya da Ebru'nun yaşadığını kanıtlayacaktır. Bu Yekta için ölüm kalım meselesine döner. Cinayet suçuyla cezaevine girerse her şeyini kaybedecektir ve sonrasında Aylin'in hayatını kendi inandığı gibi yaşayacağını düşündükçe deliye döner. Ceza avukatları Sabri ve Yılmaz ise, ona üçüncü bir seçenek sunarlar. Bunu kabul ederse, özgürlüğüne kavuşacak ama değer verdiği her şeyi geride bırakacaktır. Yekta kendine özgü zekasını kullanarak üç ihtimali birden devreye sokar. Artık herkes onun için sadece oyununa hizmet eden bir piyondur.

YETER DİZİSİNİN KONUSU

Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak… Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.

 

OYUNCULAR

Haberin Devamı

Pelin Karahan - Aylin
Yurdaer Okur - Yekta
Wilma Elles - İdil
Korel Cezayirli - Uras
Tolga Evren - Yılmaz
Selen Domaç - Filiz
Ayşin Yeşim Çapanoğlu - Handan
Fatih Koyunoğlu - Zafer
Tuğçe Kurşunoğlu - Ebru
Cansu Kurgun - Ada
Mustafa Mert Koç - Mert
Doğan Can Sarıkaya - Kaan
Eliz Neşe Çağın - Duru

Yeter dizisi 20. son bölüme damga vuran sahne

Yeter dizisi 20. son bölüme damga vuran sahne

BAKMADAN GEÇME!