Yeşilay Kayseri'de 4 bin ayran dağıttı

Güncelleme Tarihi:

Yeşilay Kayseride 4 bin ayran dağıttı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2013 14:20

Başbakan Erdoğan, 27 Nisan'da Türkiye Yeşilay Cemiyeti ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından düzenlenen ‘Global Alkol Politikaları Sempozyumu’nda 'Milli içkimiz rakı değil ayrandır.' demişti. Bu açıklama üzerine Yeşilay Cemiyeti harekete geçti ve Türkiye çapında ayran kampanyası başlattı.

Haberin Devamı

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kayseri Şubesi, "Alkol değil, milli içeceğimiz ayran içiniz” sloganı ile Cumhuriyet Meyanı’nda 4 bin ayran dağıttı.

MİLLİ İÇECEĞİMİZİ DAĞITTILAR / Foto Galeri

Cemiyetin Kayseri Şube Başkanı Mehmet Adıgüzel, alkol değil, milli içecek ayranın içilmesi için vatandaşlara ayran dağıttıklarını belirterek şöyle dedi:

"Türkiye’de sigara kullanım yaşı 10, alkol kullanım yaşı 11 ve madde bağımlılığı yaşı maalesef 12 yaşına kadar düşmüştür. Biz ,Yeşilay Cemiyeti Kayseri Şubesi olarak evlatlarımızı daha iyi bir geleceğe hazırlamak için ’Alkol değil milli içeceğimiz ayran içiniz’ diyoruz. Bu kampanyamıza desteklerinden dolayı başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdogan’a Kayseri Valiliği’ne, belediye başkanlarımıza ve emniyet müdürümüze teşekkür ediyoruz.”


Haberin Devamı


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!