Yer: Adana... Su kanalında at arabasıyla gezintiye çıktılar!

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2018 09:55

Gün geçmiyor ki Adana, ilginç bir olayla daha gündeme gelmesin. Bu sefer de at arabasıyla su kanalında giden iki kişinin görüntüleri sosyal medyayı salladı. İşte o anlar...

Haberin Devamı

Adana, bu yıl 6'ncısı gerçekleştirilen 'Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı'nın heyecanını yaşarken sosyal medyada hızla yayılan bir görüntü, karnavalı gölgede bırakacak cinsten.

Amatör kamera tarafından kaydedilen görüntüde iki kişinin at arabasıyla su kanalında yolculuk yaptığı görülüyor. Sosyal medyada çok sayıda paylaşım alan video, 'Adana'da sıradan bir gün' olarak yorumlandı.

Kuvvetli akıntının da etkisiyle atın zorlanmadığı, arabanın suya gömülü olması nedeniyle hiç görülmediği, üzerindeki iki kişinin ise dizlerine kadar suya gömülü oldukları gözlendi. Sulama kanalı üzerindeki köprünün altından da geçen at arabası ve üzerindeki kişilerin kanala nasıl girdikleri ve nerede çıktıkları merak konusu oldu.

BELEDİYE MESAJ ATTI

Adana Belediyesi'nin resmi hesabıysa bu görüntüleri "Aylar öncesinde başkanımız @HuseyinSozlu bir ilke imza atarak at arabalarını yasaklamıştı. Fakat bunun sadece karayolunda yasak olduğunu zanneden çılgın Adanalılar var, onlara sesleniyoruz, KANALDA DA YASAK!" diyerek paylaştı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!