Yeni yıl coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Yeni yıl coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2006 11:47

Türkiye 2006'yı coşkuyla karşıladı. İstanbullular yeni yıla, Taksim, Nişantaşı ve Kadıköy'de düzenlenen kutlamalarla girdi.

Haberin Devamı

Vali Muammer Güler ve Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Büyükşehir Belediyesi'nce Taksim Meydanı'nda düzenlenen kutlama programına katıldılar.

Güler ve Topbaş ile Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Divan Yolu Kavşağı'ndan yürüyerek, yılbaşı kutlamalarının yapıldığı Taksim Meydanı'na geldiler.

Vatandaşların yeni yılını kutlayan Güler, “2006 yılının sağlık ve huzur içinde geçmesini diliyorum. Hepimiz, daha güzel bir Türkiye ve İstanbul için el ele verelim” dedi.

Topbaş da “21. yüzyıla girerken yeni yılı artık evrensel bir şekilde kutluyoruz. İstanbul çok güzel etkinlikler geçirdi. 2006 yılı ve sonrası sağlık ve sevgi dolu günlerle dolu olsun” diye konuştu.

Yeni yılı vatandaşlarla karşılayan Güler ve Topbaş, vatandaşları selamlayarak yeni yıllarını kutladılar.

Haberin Devamı

TAKSİM'DEKİ KUTLAMA PROGRAMI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yılbaşı nedeniyle Taksim Meydanı'nda düzenlediği kutlama programı saat 22.00'de başladı.

Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi akşam saatlerinden itibaren yavaş yavaş dolarken, gece yarısı yaklaştıkça coşku iyice arttı.

Programda, DJ'ler U.F.U.K ve Suat Ateşdağlı ses ve ışık gösterileri eşliğinde canlı performanslarını sergiledi. Meydanın 5 farklı noktasından yapılan ışık ve lazer şovları ile rengarenk görüntüyle bezendiği kutlamaya katılan İstanbullular, yeni yıla havai fişek gösterisi ve yağdırılan yapay kar eşliğinde girdiler.

DİĞER KUTLAMALAR

Şişli Belediyesi'nin Nişantaşı'nda düzenlediği yılbaşı kutlaması, İstanbulluların bir diğer buluşma noktası oldu.

Yiyecek ve içecek standlarının kurulduğu kutlamada, çeşitli müzik grupları konserler verdi.

Beşiktaş Belediyesi'nin Ortaköy'de düzenlediği yılbaşı partisinde de sanatçı Yalın, sevilen şarkılarını seslendirdi. Vatandaşların coşkuyla eğlendiği partide, saatler gece yarısına geldiğinde havai fişek gösterisi gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Kadıköy Belediyesi'nce Suadiye Otoparkı'nda düzenlenen yılbaşı partisinde ise Kung Fu grubu ve sanatçı Nev sahne aldı.

Havai fişek gösterisinden sonra 2006 yılının ilk dakikalarında Harem Grubu, dansözler eşliğinde ritm performans sundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!