Yeni aşkıyla böyle yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Yeni aşkıyla böyle yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2011 11:17

2006'da Nobel Edebiyat Ödülü'nü kazanan Orhan Pamuk yeni bir aşka yelken açtı. İki yıl önce Hint yazar Kiran Desai ile birlikte olmaya başlayan Pamuk, şimdi de ressam Karolin Fişekçi ile New York sokaklarında görüntülendi.

Haberin Devamı

Halen New York Columbia Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak ders vermeye devam eden Orhan Pamuk, New York Colombus Circle Alışveriş Merkezi'nde yeni sevgilisi ile alışveriş yaparken görüntülendi.

Sabah gazetesinin haberine göre Pamuk, kendisini "dünyanın en seksi sanatçısı" olarak tanıtan ve kışkırtıcı çalışmalarıyla bilinen Karolin Fişekçi ile fotoğraflarının çekildiğinden habersiz bir hayli samimi bir şekilde kol kola yürürken görüntülendi.
 
Nobel ödüllü Pamuk, şu sıralar yeni kitabı üzerine yoğun bir çalışma içerisinde. Pamuk'un Latin Amerika'da bir dizi konferansa katılacağı ise gelen bilgiler arasında.

FOTOĞRAFLAR NE GÖSTERİYORSA ODUR

Orhan Pamuk'la kol kola görüntülenen ressam Karolin Fişekçi kendisine konuyla ilgili yöneltilen sorulara "Ben şimdi ne diyeyim" diye cevap verdi.

Haberin Devamı

"Fotoğraflar ne gösteriyorsa odur" diye konuşan Fişekçi, ilişkiyi ne doğruladı ne de yalanladı ve Orhan Pamuk'la tanışıklığının eskiye dayandığını anlattı.
 
İLİŞKİMİZİ ONA SORUN

Orhan Pamuk'un resim merakına da değinen ve "Zaten daha önceki röportajlarında hep ressam olmak istediğini anlatmıştır. Bu anlamda resme, sanata ilgisi büyük" diyen Fişekçi "Şu aşamada bir açıklamada bulunmak istemem. Onu üzmek istemem. Ermeni kimliğim ya da aykırı kabul edilen sanatsal duruşum nedeniyle bir şekilde ona zarar vermek en son isteyeceğim şey. Belki de bu fotoğrafları ona sormanız daha iyidir. En iyi açıklamayı kendisi yapacaktır" diyerek açık kapı bıraktı.
 
DESAİ İLE İLİŞKİSİ BİTTİ

Yeni aşkıyla böyle yakalandı
Fişekçi iki yıl önce, erkekliğin fetiş haline gelmiş sembollerine gönderme yapmak için Beşiktaş Meydanı'ndaki bir topun üzerine çıkıp poz vermişti.

Yaklaşık bir buçuk aydır New York'ta olduğunu anlatan Fişekçi, Pamuk'la New York'ta tanışmadıklarını diye getirdi.
 
Pamuk'un daha önce Hint asıllı yazar Kiran Desai ile olan ilişkisini hatırlattığım Fişekçi "O ilişki biteli çok oldu" diye konuştu.
 
Orhan Pamuk'un şu sıralar Brezilya'da olduğunu ve daha sonra Arjantin'e geçeceğini dile getiren Fişekçi "Daha sonra İstanbul'a dönecek. Ben şu anda New York'a gitmeyi planlamıyorum" dedi.
 
SINIRLARIM YUKARIDA

Haberin Devamı

Mimar Sinan Üniversitesi Resim Bölümü mezunu olan 32 yaşındaki Fişekçi, yoğun cinsel mesajlar içeren sergileri ve nü resimleri ile tanınıyor.
 
"Edep sınırlarımı kendim çiziyorum ve oldukça yukarıda" diyen Fişekçi, 16 Türk büyüğünün heykellerini öptüğü bir fotoğraf çalışması da yapmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!