Yeni Acer Aspire 5920G Türkiye'de

Güncelleme Tarihi:

Yeni Acer Aspire 5920G Türkiyede
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2007 12:41

Arena Bilgisayar, distribütörü olduğu Acer Bilgisayar’ın, yeni Gemstone tasarımına sahip Aspire 5920G dizüstü bilgisayarının dağıtımına Temmuz ayında başladı.

Haberin Devamı

Yeni Aspire dizüstü bilgisayarların tasarım temasının özünde, doğanın hediyesi olan ve bir bakışta statüyü, büyülenmeyi, çekiciliği ve değeri ifade eden Gemstone kavramı yatar. Tasarım özellikleri sayesinde kaliteli çalışma, sürekli şıklık ve üstün kullanışlılık sunuyor. Koyu renk ve parıltılı dış yüzey, inci grisi iç kısım, gölgeli logo, parlak hatlar, Dolby surround hoparlör ve medya tuşlarını gösteren neon medya akışı çizgisi, yeni Acer Aspire dış görünümünü oluşturuyor.

Tasarımının yanı sıra, 5920G’nin özellikleri de dikkat çekici. NVIDIA GeForce 8600M GT GPU yüksek çözünürlüklü oyunları, eğlenceyi ve yaratıcı uygulamalarını üstün görüntü kalitesi ile tamamlayan Microsoft® DirectX™ 10’u destekler. Dünyanın Dolby® Home Theatre™  özelliğine sahip ilk dizüstü bilgisayar serisinin bir parçası olan Aspire 5920G, Intel® Core™2 Duo mobil işlemci ile iki katı performans sağlıyor. Ayrıca, Arcade Deluxe multimedya grubu, sezgisel medya tuşları ve video konferans özelliği ile birlikte yeni Aspire’ı bir tür multimedya cenneti haline getiriyor.

Haberin Devamı

          
Yeni Aspire dizüstü bilgisayar ürün yelpazesi, 12.1” ten 20” e kadar uzanan, giriş seviyesinden değerliye kadar çoklu ve çok yönlü konfigürasyonlarda, her kullanıcının multimedya beklentilerini karşılayacak çeşitli platformlar sunar. Daha detaylı bilgiyi http://www.global.acer.com sitesinde bulabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!